čeče,tak já ted nevim

minulý týden jsem si koupil Magic evo,evidentně tam chodí dolu pod malým uhlem a někdo to předělává-zářez dává nahoru a zavěšené je to na spodní straně,určitě se mi nechce fiknout folie ve zlomu,pokud se do toho pustim,pokusím se stáhnout potah,abych měl křídlo potažené jedním kusem folie,pouze znovu požehlil křidélko a nejspíš,pokud se mi to bude dařit tu folii dotáhnul kousek na křídlo.Tak jako tak to bude divný a nastavený,takže možná varianta klapka na panty,ale čím dál víc se přikláním k variantě řešit to a něco předělávat až pokud to opravdu budu k životu potřebovat,nebo až to třeba opravitelně pomlátim a stejně budu muset lepit.
usazení serv v křídle začínám taky vidět variantou nejmenšího zla a moc se s tím neprdět,sice by se mi líbili bud cuprexitové,nebo překližkové destičky na ní přilepené a nití omotané servo-vedle serva vyvrtám dirky a omotám ho nití k destičce,pak jde kdykoli servo vyměnit-jenže jsem to beztak nikdy nepotřeboval

naposled jsem do kompozitového modelu servo prasácky přilepil,jen jsem podlaminoval lože,aby se zesílilo uložení a nelepil jsem rovnou na herex,servo omotám pruhlednou lepenkou,omotám nití,přilepím epoxydem,okolo patek serva vymáznu zahuštěným epoxydem a zvrchu potřu nit nakonec sekundákem aby ztvrdla.Když jsem ho pomlátil,servo jsem v pohodě odfrézoval-to lepení a vyndal ven,po opravě znovu stejně zalepil.Když pak strhneš lepenku ze serva,je zase v podstatě jak nové.Asi to tak udělám i ted u toho Condora,akorát na balzový potah zespodu nejdřív přilepím kotouček-podložku z překližky co vleze do vrchního výřezu a trošku přelaminuji-kam se dostanu tenkou skelkou.
pak zase klasicky omotat servo nití a vlepit.S
erva stejně budu vyndavat pouze pokud bude model na srágoru,nevěřím,že by kovové převody vydrželi mín,nežli model.
Dříve jsem vlepoval ruzné lože a podobné ptákoviny-aby šlo servo vyndat,jenže když se servo neosvědčilo,stejně jsem musel vše vyrubat kuli jinému tvaru jiného serva.Fakt nevim,ale nejspíš budu lepit na tvrdo,určitě ale všechny stejným zpusobem