Argo22 píše:byl jsem spatne pochjopen to co sem napsal se tykalo pouze me osoby... jinak i kdybych mel delat tech radii 100 mesicne vubec by me to nevadilo
delam to proto ze rad pomaham modelarum, ze me pajeni bavi, a ze mam rad hrabani se v elektronice...
Dost těžko se dá chápat tvůj jediný předchozí příspěvek, který jsi v tomto tématu napsal před tímto vysvětlením tak, že se týká pouze tvé osoby když zní takto viz jeho přesná citace.
Argo22 píše:za 300 flash je zlodejina... material je natom akorad za 60 kc kdyz max... ja to delam pro spoustu lidi jen za matros a postu... jinak ten borec ma nektere veci taky skladem ale ma u vetsiny znich az nechutnou prirazku proti HK.
V tom příspěvku totiž kritizuješ jiné aniž znáš důvody proč třeba někdo účtuje těch 300 nebo proč má ceny vyšší než na HK, a že k tomu důvody skutečně být mohou a rozhodně ne v tom smyslu někoho okrádat to zde již bylo vysvětleno.
Něco úplně jiného by bylo pokud bys formuloval svůj dřívější příspěvek v tomto tématu tak jak je uveden v následujícím teoretickém textu.
Argo22 teoreticky píše:Dělám flashování firmware Turnigy 9x jen za materiál a poštovné, ale nedělám to jako podnikaní nýbrž jen jako přátelskou výpomoc a nevadí mi jak moc toho dělám ani to když to případně někdo z těch, pro které to dělám obratem bude přeprodávat za daleko vyšší cenu.
Nakupuji pro ostatní jen za cenu z HK + poštovné z HK. Při platbě předem bude balík z HK odeslán přímo na adresu příjemce nebo si to můžete vyzvednou osobně. Nedělám to jako podnikaní nýbrž jen jako přátelskou výpomoc. Nevadí mi to, kolik toho budu objednávat pro ostatní ani to, zda někdo z těch, pro které to nakupuji bude zboží obratem přeprodávat za daleko vyšší cenu.
Nic z toho mi nevadí a nebude mi vadit ani to až toho bude tak moc, že nebudu dělat nic jiného než jen flashovat a nakupovat pro ostatní, vyřizovat reklamace atd. a obětuji tomu klidně i veškerý svůj volný čas a stále to budu všechno dělat bez přirážek.
Pokud bys takto formuloval svůj dřívější příspěvek v tomto tématu pak by to bylo opravdu jen o tvé osobě a možná by sis za to vysloužil i nominaci na cenu matky Terezy, ale tak jak jsi to formuloval ve skutečnosti to tak rozhodně nebylo.
Ono je jedna věc udělat to či ono pro nějaké známé ze svého bezprostředního okolí a úplně jiná věc může být dělat to obecně pro úplně cizí lidi, kteří se ti začnou ozývat ve větším a větším množství když se to o tobě rozkřikne. Nakonec dojde i na to, že se o tobě dříve či později dozvědí různí překupníci z Aukra apod., jako se to stalo třeba Rimrovi. Postupem času to nabude úplně jiných rozměrů a nebudeš se ani stačit divit.
Pokud jsi ochoten poznat na vlastní kůži "zač je toho loket" být takto známý tak to můžeš urychlit tím, že ten teoretický text uvedený výše dáš na Aukro jako nabídku svých služeb zdarma jen za materiál a poštovné bez přirážek a uvidíme jak dlouho to pak ještě budeš zvládat takto dělat.
PS: Nic ve zlém. Neber to osobně. Mimochodem zrovna máš jednoho potenciálního zájemce (
Neronis) o případný servisní zásah v Brně na anténě přijímače Turnigy v tématu
viz tento odkaz.