pepin píše:Veko dík,tak to vidím právě taky,že doma vyrobím prostě jen nějakou spojku,ale není vubec možné nějak jednoduše dát návod,jak vyrobit naprosto stejnou,jakou vyrábí určitou technologií výrobce právě do určitého modelu,což nemusí nutně znamenat,že já vyrobím horší.jen prostě jinou-třeba pevnější a spojka vydrží a rupne křídlo.Díky,prostě jednoznačný návod není,to mi stačí-objednám originál.
Ty potřebuješ stejnou?? tak si zjisti technologický postup výrobce a zrealizuj ho.
Ja si myslím ,že není problém definovat jak rychle chceš s tím krámem lítat, kolik bude vážit a jak velké násobky si představuješ na jeho krovkách dosáhnout za předpokladu, že to křídlo dá aerodynamicky a pevnostně ( to jsem od tebe chtěl slyšet).
Na základě těchto údajů se spočte rozměr spojky z konkrétniho materiálu ( ocel, uhlík, kompozit, dural , ... ) Obvykle se ty rozměry pro stejné zatížení, ale různé matroše dost liší. Navíc ještě bude záležet, zda chceš zachovat stejný tvar spojky jako byla původnív ,nebo ho změníš na přínivější ( hranatý) .
Tak a pro včerejšek v tomto vláknu končím Přetáhl jsem 6 minut, mám ja toho zapotřebí?
veka1