Jaký model od LS Model první letadlo po EPP
Re: Jaký model od LS Model první letadlo po EPP
V dnešní době????? před deseti lety to asi bylo myslím jinak
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
corsair píše:V dnešní době????? před deseti lety to asi bylo myslím jinak
Aj pred 20 rokmi. Čo si chcel tým povedať? Kto má dnes 10 ročný mobil?
FrSky Tandem X20
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
jirinovo píše:je tam ceník 2020
http://lsmodel.cz/cenik_lsmodel_2020.pdf
To viem. Concept 2.5m je ktorý?
Celá stránka je chaotická, neaktuálny cenník. Kde je Concept IV medzi modelmi?
Naposledy upravil(a) juraj.jurej dne stř 21.04.2021 15:01, celkem upraveno 1 x.
FrSky Tandem X20
"Povedat" jsem chtěl to,že vytahuješ deset staré vlákno.....ale to kecám jen devět let a 11 měsíců-prostě někomu radit ať nekupuje 6kánal po deseti letech je myslím nesmysl, modelu se to netýkájuraj.jurej píše:
Aj pred 20 rokmi. Čo si chcel tým povedať? Kto má dnes 10 ročný mobil?
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
corsair píše:"Povedat" jsem chtěl to,že vytahuješ deset staré vlákno.....ale to kecám jen devět let a 11 měsíců-prostě někomu radit ať nekupuje 6kánal po deseti letech je myslím nesmysl, modelu se to netýká
Ospravedlňujem sa. Nevšimol som si, že je to tak starý príspevok. Ale aj v tedy bol už Turnigy T9 za pár šúp. Ja som len chcel povedať, že najskôr si kúpim viac kanálové rádio a nemusím potom prispôsobovať typ modelu. Skrátka cesta je opačná. Tento počet kanálový biznis (Futaba, Hitec, Spektreum, Graupner atď.) je pre mňa už dávno trapný. Dnes mám 16/32 kanálové rádio za 100 eur.
FrSky Tandem X20
juraj.jurej píše:Ospravedlňujem sa. Nevšimol som si, že je to tak starý príspevok. Ale aj v tedy bol už Turnigy T9 za pár šúp. Ja som len chcel povedať, že najskôr si kúpim viac kanálové rádio a nemusím potom prispôsobovať typ modelu. Skrátka cesta je opačná. Tento počet kanálový biznis (Futaba, Hitec, Spektreum, Graupner atď.) je pre mňa už dávno trapný. Dnes mám 16/32 kanálové rádio za 100 eur.
V té době to byl rozdíl cca 5k za značku, která s 2,4GHz začala vs 10k za tehdy naprosto neznámou Turnigy, která se zrovna objevila, nebo ještě dalších 10-20k navíc za nějaký 9ti kanál od značky. A byly to jiné peníze než dnes...
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Jetson píše:
V té době to byl rozdíl cca 5k za značku, která s 2,4GHz začala vs 10k za tehdy naprosto neznámou Turnigy, která se zrovna objevila, nebo ještě dalších 10-20k navíc za nějaký 9ti kanál od značky. A byly to jiné peníze než dnes...
Modelaril som už pred viac ako 30 rokmi, ako tínedžer tak viem, aké kedy boli ceny. Vtedy bol 6CH super. Oto nejde. Len najskôr investujem do viac kanalového rádia a potom kupujem model, ktorí chcem a nemusím sa obmedzovať. Aj Ja som mal pred cca. 10 rokmi Futabu T6EX a rychlo som ju vymenil za 7C. Od tej doby už len FrSky systém.
FrSky Tandem X20
Já měl Dx6i a rychle jsem jí vyměnil za JR9 DSM2 z Hobbykingu, kde v té době stála pod 10k. Jenže dolar byl tehdy za půldarma a celníci neprudili. To ale nic nemění na tom, co jsem předtím napsal. Navíc si mnoho lidí řeklo, že 6 kanál je od 1 kanálové Modely docela skok. Sám píšeš, že jsi začal na T6EX. A to proboha proč? Vždyť je to naprosto v rozporu s tím, co radíš jiným před 10 lety. 
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Jetson píše:Já měl Dx6i a rychle jsem jí vyměnil za JR9 DSM2 z Hobbykingu, kde v té době stála pod 10k. Jenže dolar byl tehdy za půldarma a celníci neprudili. To ale nic nemění na tom, co jsem předtím napsal. Navíc si mnoho lidí řeklo, že 6 kanál je od 1 kanálové Modely docela skok. Sám píšeš, že jsi začal na T6EX. A to proboha proč? Vždyť je to naprosto v rozporu s tím, co radíš jiným před 10 lety.
Preto, že som nechcel moc investovať (nevedel som či ma to bude baviť). Behol som do kamenného obchodu a vyšiel aj s modelom PNP a rádiom. Čínu som v tedy neriešil. Ale som ju po jednej sezóne predal.
FrSky Tandem X20