Zalitani Letounu

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
DefUnct

#31 Příspěvek od DefUnct »

Jooo a jeste jeda vec kdyz us jsme u toho, nevite nekdo nahodou kdo to je kdo tady v cechach stavi ten Rapir? A nemate na ne kontakt? (sice to hned nepotrebuju, ale jen kdybych nekdy potreboval naky dil)

Ten clanek o Akrobacii byl dobry, sice vim ze vse ti veci o cem se v nim mluvi nebudu delat, ale aspon me to ukazalo kde bych chtel bejt za par let litani....kdyz uz budu (doufam) mit ty zkusenosti takove ze budu lete ovladat ty dulezite detaily co vedou k lepsim letani a lepe nastevenimu aeru.
Filip 400 Sport - nechcete nekdo odkoupit Filipa? Bez Vybaveni? Rad bych to zkusil nacpat do normalne 400, ne Sport.

Toro 900 (se stavi)

Podzemni tajnou laborator a anglicko-cesky slovnik.
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RadimHnilica »

Gold eagle píše:
Jezevec píše:Jaká by asi byla úroveň článku o akrobacii, kdyby ji psal rekreační modelář, který si ve vzduchu udělá pár kotrmelců? Jsem rekreační pilot a pro mě byl článek velkým přínosem, protože tam je spousta věcí, které člověk mnohdy podceňuje a pak se diví, že mu to nelítá, nebo má co dělat aby to udržel ve vzduchu... At si z článku každý vezme co uzná za vhodné a nekritizuje to tu, každý z nás má jiný stupeň pokročilosti.

já nekritizuji jen mi přijde prostě že ten článek je psaný pro začátečníky ale z pohledu člověka co je uplně někde jinde valí do toho zřejmě těžké prachy (dle fotek) a bere to smrtelně vážně tak je to i napsáno viz " s žádným otlučeným modelem po deseti havariích to ani nemá cenu" proč by nemělo. mám rapíra značně obouchaného nezaobíral jsem se nastavováním a tak mám možná o dva měsíce (dle článku) seřizování víc nalétano.. zatím co autor seřizuje já létám..no prostě stojím si za tím že pokud chce někdo začít muže ho to i odradit že je to buhví jak složité..ale ono není to žádná věda prostě jsem po pár letech s Rapírem začal akrobatit a docela mi to jde na dost dobré úrovni tak jsem chtěl jen pozvednout začátečníky aby to nebrali tak vážně

za 1.myslím si že jsem normální! i normální modelář.
za 2. přivez si někdy letadlo já se ti ho pokusím seřídit a nastavit tak jak popisuju (pokud už to opravdunení nějaký obouchaný šrot) a mužeme se bavit o tom jestli to k nečemu je nebo ne!
za 3. a co se týká toho že tě trápí kde normální modelář muže vzít penízky na takové letadla odpovídám stačí chtít a mužeš to mít taky
Radim
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“