Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
sharkcom
tak nějak to vidím jak píšeš,podle mě je potřeba váhy,aby gondolka netáhla moc padák.Objednal jsem serva hitec 82mg,doufám,že jsou dost silná,co myslíš?Kde je všeobecný plánek na to přešnůrování?
Díky Jirka
sorry, ale paraglider lítá trochu jinak
ruce ve střední poloze - tedy neutrál - křídlo je mírně nabržděné a letí dopředu
obě ruce nahoru - křídlo "vypustíš" (odbrzdíš) - mělo by zrychlit a víc opadat - vyklesávat
obě ruce dolu - zabrzdíš - křídlo spomalí - přibržďování se používá při využívání termiky
jestliže zabrzdíš moc, dostaneš se do "sacflugu" - odtržení proudnic a po p....i na zem
zatáčení - kterou stranu "nabrzdíš" , tam zatočíš
ideální by bylo druhou starnu "vypustit" , aby byla plochá zatáčka s menším opadáním
v případě el.pohonu samozřejmě křídlo zrychlí přidáním plynu
pro výraznější zrychlení křídla , by bylo dobré tzv. speed systém - tzn. změna profilu křídla za letu, v praxi se to peovádí mírným stažením předního (méně) a prostředního (více) popruhu
to se hodí hlavně při silnějším větru
takže když chceš přistát - vypustit křídlo a dořídit až na přistávačku
Super, Osobně se opravdu nepovažuju za odborníka v paraglide.... Takže jsi mojí teorii řízení poupravil na realitu. Teď by mě teda zajímalo, jak to dostat do vzduchu tak, aby to bylo ,,vytrimovaný,, a letělo, když se není, jako u letadla čeho chytnout. Navíc každej pokus = lepení tříkolky...
a jinak si nemyslim ze by to bylo tvoreny jako kite....kdyby ano je to navazane uplne jinak....myslim si ze to je jen pokus o nezdarilou kopii neceho....kazdopadne zamer jim asi vysel....koupilo to dost lidi a o to jim slo...to ze je stim vic prace nez kdyz si to clovek usije sam to uz nikde nepisou....a uprimne pujdu si radeji zaletat nez travit cas na kopci a resit asi neresitelne:)