Walkera 4F 200 třílistá hlava rotoru..
Prodejní pseudoargument - to je dobrý to hodně berou mě rozesmívá. Stačí si všimnout na co blbí lidi jsou ochotni stát fronty ve výprodejích (klidně i prošlé potraviny!) když je to v barevný krabici prodá se i lejno.
A když nějak přeberu to video v garážích, tak má kluk šikmooká silný problém s tím řízeně viset a čistě vykroužená zatáčka se mu nepodaří ani jednou! Buď to neumí on nebo ta hračka. A to mu do toho v hale ani nepšouklo. Takže na základě této antireklamy si "tu vjec" koupí leda nevědomý hlupák a jen stejný jedinec za to vysolí ty prachy.
A když nějak přeberu to video v garážích, tak má kluk šikmooká silný problém s tím řízeně viset a čistě vykroužená zatáčka se mu nepodaří ani jednou! Buď to neumí on nebo ta hračka. A to mu do toho v hale ani nepšouklo. Takže na základě této antireklamy si "tu vjec" koupí leda nevědomý hlupák a jen stejný jedinec za to vysolí ty prachy.
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
No já bych do toho taky ty peníze nedal, pokud si budu chtít koupit hračku tak si koupím BLADE MSR. A je to levnější. Jinak T-REX 450 PRO super combo to jistí (už na něj šetřím). HK-450 už mi lítá ale není to ono, pořád člověk řeší jen problémy s něčím.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
www.helitesin.cz
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
No to máš pravu jednou dobou jsem více šroubkoval než lítal, ale teď se to trochu obrátilo. Začal jsem konečně lítat po tom co jsem vyměnil gyro za ALIGN GP750. Teď ocas začal držet ještě koupím servo DS520 a bude klid snad
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
www.helitesin.cz
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
U toho Ťonga to bylo asi spíš rukama, podle tohodle videa to docela lítá http://www.youtube.com/watch?v=ZZASRkXh ... playnext=1
Ale taky jsem walkeře pustil nějakou kajdu a už bych si ji nekoupil, přitom to vypadá že jdou dost dopředu...
Ale taky jsem walkeře pustil nějakou kajdu a už bych si ji nekoupil, přitom to vypadá že jdou dost dopředu...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
No, se zpracováním jsem spokojenej maj to vymazlený, těžko říci jak kvalitní je materiál a co to vydrží. Kupoval jsem to ve verzi s 6K vysílačem. Bohužel jen s návodem v anglině, den strávený překladem nejdůležitějších nastavení ve vysílači a přijímači, škoda práce, všechno jsem si stejně musel osahat. Je to sestrojený z výroby, ale celý jsem to přenastavil, je to jak jim to od voka vyšlo. Velká vůle pastorek-hlavní kolo, málo naplej řemen vrtulky, smekalo se to, křivě nalepené gyro, na to bacha. Pokud do toho půjdeš a jseš zdatnej vrtulnikář (nedoporučuji to ani pokročilejm) stejně si na seřízení udělej balanční kříž.Mám rekreačně nalétáno na MT, HK450, EKO8 atd. měl jsem i 60ku čuďáka nebo malýho horneta takže vím co můžu od heliny s pádlem čekat. Tohle bylo ale tvrdé probuzení. Po prvním dnu jsem myslel že to pošlu zpátky. Očekával jsem že to bude s 3D gyrem beránek. Bohužel. Po třech dnech štelování jsem konečně trošičku spokojenej. U heli s pádlem když je to alespoň trochu pro zálet nastavené tak to maximálně někam utíká. Tady pokud není absolutně ideální nastavení tak po přidání plynu a nadlehčení heli okažitě někam nakopne na bok a to bez varování. Proto ten kříž. Pro začátek 100% kvalita nastavení cykliky ve všech osách a hlavně gyro nalepené v absolutní rovině s platem cykliky, opravdu na tom hodně záleží. Nastavit malé výchylky na klonění a klopení navíc minimálně se 60% exponenciálu. Citlivost gyra pro cykliku mám na 100% ono to až zase tak kvalitně negyruje hlavně to pracuje jen v oblasti neutrálu kniplu plynu.Montované gyro cykliky je dobré jen na to aby sloužilo jako nic moc náhražka pádla, rozhodně nedává nic navíc. Gyro pro ocas je naopak dost slušný. Zatím to mám nastavený jen na hrubo. Venku je pořád vítr udržet to ve visu je boj. Řeči o tom že se bezpádlo chová ve větru líp jsou alespoň u tyhle heli keci. Je to můj první flybarless takže nemůžu celkově soudit. každopádně pokud to mám seřízený tak jak by to mělo být, tak Mini titan je oproti tyhle helině opravdu ten nejhodnější vrtulníček pro šikovné začátečníky. Reklamní slogan že je vrtulník určen pro pokročilé nebo hodně šikovné začátečníky tu není na místě. jsem opravdu v začátcích a venku není ideální počasí na zálet, Až se někam hnu dám sem vědět, doufám že to budou už jen samé pozitíva. Zatím z toho nemám dobrý pocit řekl bych že by se s tím dala dělat rotika ale zalétnout s tím čistě bude asi problém. Jo ještě po připojení když si gyra načítaj se s heli nesmí ani pohnout jinak problém. To co se tu píše výše že je to spíš hračka, tak s verzí 6K vysílač dávám za pravdu.Pokud do toho půjdeš tak rozhodně 8K verze. Ta šestka má jen opravdu základ na programování heli.
Naposledy upravil(a) m.fuka dne sob 08.01.2011 23:18, celkem upraveno 1 x.
Když jsem ji uviděl tak se mi strašně zalíbila i když je to hračka podle něktěrých...., ale podle mně to o tom je. Jsou to všechno hračky, které nás baví a s hračkama si máme hrát a bavit se
).Po několika nocích strávených u notebooku a tohoto fóra jsem usoudil, že si prvně koupím t-rex 450 sport super combo a walkera si necham až na později. Každopádně nechci nad touto značkou zanevřít jako asi 90% lidi od tud, ale také se chci prvně pořádně naučit zacházet s vrtulníkem a pak teprve začnu experimentovat. Každopadně do ní půjdu, ale je ještě na mně moc brzy. Hrozně se mně líbí a ta cena mi nepřipadá tak hrozná. Každopádně budu vděčný za každé tvé poznatky a přeji hodně štastných letů. Dej vědět jak pokračuješ
)
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
Než jsem to koupil projel jsem si net abych zjistil recenze na tuhle novinku. Mrzí mě že mi ani google tuhle výše zmíněnou debatu nenašel. Protože pokud mám být upřímnej tak po přečtení názorů (ač jsou některé na můj vkus psány s arogancí neomylných mazáků) určitě si tuhle heli nekoupil, protože mají v lecčem pravdu. Kupoval jsem to na základě jutabáckých videí především od těch co si to už koupili,ne podle reklamních šotů výrobce. Podle těch videí to létá celkem slušně, pokud si odmyslím že to nejsou poloti od boha. To nejsem ani já. Létám hlavně plošníky (Jety) ale občas si koupím vrťas abych v tomhle oboru nezakrněl. Pokochám se polétám a prodám. Samozřejmě pod cenou. Prodělek beru holt jako pronájem. Jen s tím nepraštit. Cena s 6K vysílačem byla 6,5t. Pokud půjdete do renomovaného flybarless a budete ho pořizovat celého, nikoliv překopávat vrťas který máte doma tak se bavíme o jiné cenové relaci. Holt číňan určuje co si koupíme. Většinou to létá ale občas to vypadá i takhle. Co si budeme namlouvat o HK450 a jejich gyrech. Kdybych dělal vrťase jako hlavní zaměření pošetřím a pujdu do osvědčené kvality.