ad 1.
To jistě chápu, já čekám už skoro rok, v té době začal MPX stahovat vysílače a v té době to bylo již skoro jisté
ad 2.jen nechápu, proč jsi nepoužil Duplex TU. Dá se sehnat parádní konektor, který se nasadí místo stávajícího modulu. Anténka se nechá vyvést pak kdekoli. To byla asi má jediná výhrada k otázce provedení.
ad 3.To, že spolu něco "kujou" slyším prvně, nicméně, kdyby to dopadlo, bylo by to skvělé - resp. líbí se mi více přijímačová řada JETI, než MPX. O cenách nemluvě. S tím plnohodnotným řešením... mě na spojení MPX TX a JETI modulu odradilo pouze to, že nebyla cesta jak zajistit, aby TX ten modul "viděl" a zobrazoval údaje na displayi, což u nového řešení funguje na 100%. BTW nechal jsi si nahrát nový firmware?
ad 4.Rozumím, o elektronice jsem nic nepsal, je mi celkem jasné, jak jsi to napojil, spíše jsem měl na mysli tu kosmetiku

- jednoduše řečeno, mě by se to nevlezlo do pultu, což by byl pro mě problém, proto bych volil interní variantu
neber to jako kritiku, jen jsem byl zvědavý, jak jsi se vydal právě touto cestou