Lindbergh píše:petr-powder píše:to: Vduchoplavec
jj myslím, že jsi to pojmenoval správně. Dokázal jsi vyjádřit pocity, které mám i já. Na výstavu se těším a ujít si jí "zatím" nenechám. Ale jak dlouho může člověk ty zklamání vydržet?
no a teď se vžijte do pocitů těch vystavujících. Dají tomu spoustu práce i peněz a ono je to nějaké neúplné .. něco tomu chybí .. nějaký ten pocit vyvrcholení ( tím nemyslím to kopulační)
Jo Pražákům, těm je tu hejKdyž máte výstavu pár kilometrů tramvají...ale co máme říkat my mimopražští
Jedeme X kilometrů autem, pak projedeme narvanou Prahou, pak zažijeme první šok na přeplněném parkovišti, pak druhý šok u kasy a třetí šok po konci výstavy bez kopulace
No a pak se mám nadchnout a jet tam z Plzně. A co maj říkat chudáci z větší dálky...
jo třeba my chudáci ze Vsetína
ikdyž nás cesta vyšla na nějakých 128kč/osoba. Měli sme skupinovku 5-ti lidí vlakem tam i zpátky,+ nějaké drobné na mětro tak nás výlet vyšel asi na 128 doprava+150 vstupný+ cca 50kč metro to dáva suma sumárum necelých 350kč,ale pro některé je to dost na to že tam třeba nevidí to co by si přáli