iCharger 106B-plus 250W 6s Balance/Charger
3.10:
fix: pretečenie počítadla pre Capacity Cut-Off >65500
fix: chyba v meraní napätí článkov v Li MONITOR Mode.
fix: strata užívateľských nastavení pri aktualizácii FW
3.11:
fix a nová vlastnosť: zmena nabíjacieho prúdu počas nabíjania
fix: kalibrácia
fix: odolnosť proti fluktuáciám vstupného napätia
fix: pretečenie počítadla pre Capacity Cut-Off >65500
fix: chyba v meraní napätí článkov v Li MONITOR Mode.
fix: strata užívateľských nastavení pri aktualizácii FW
3.11:
fix a nová vlastnosť: zmena nabíjacieho prúdu počas nabíjania
fix: kalibrácia
fix: odolnosť proti fluktuáciám vstupného napätia
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Ahoj,
může mi někdo přiblížit problém s tím napájením přes akumlátor.
Já jsem ji asi 50x rozpojil a znovu zapojil na aku (VARTA 44Ah -trakční )
a nic se nedělo . Nabíječka funguje normálně. Kde je ta slabina?
Abych něco nezanedbal.Mám JI NOVOU. Je se čeho obávat?
Mě to ukazuje verzi 3.11b
díky
Jenda
může mi někdo přiblížit problém s tím napájením přes akumlátor.
Já jsem ji asi 50x rozpojil a znovu zapojil na aku (VARTA 44Ah -trakční )
a nic se nedělo . Nabíječka funguje normálně. Kde je ta slabina?
Abych něco nezanedbal.Mám JI NOVOU. Je se čeho obávat?
Mě to ukazuje verzi 3.11b
díky
Jenda
JENDA01 píše:Je se čeho obávat?
Obávať sa je leda tak hustého štipľavého karcinogénneho dymu, manželka pár sekúnd po zahorení evakuovala dom...
Návod, ako ju sicher odpáliť Ti dávať nebudem, lebo by to určite išiel niekto skúšať. Za "normálnych" okolností PLUS verzie nehoria. Odporúčam tešiť sa z tej nabíjačky (je fakt dobrá) a nedráždiť hada bosou nohou. Každopádne, keď už testuješ osud, to pripájanie a odpájanie by som určite nerobil v rýchlom slede.
fidzi píše:208B? ... má vyšší výkon a hlavně program FOAM CUTTER.
zopár upozornení:
1. ten program na rezanie odporovým drôtom majú myslím všetky typy
2. vyšší výkon má 208B len za cenu použitia vyššieho vstupného napätia - t.j. nie pri napájaní 12V oloveným akumulátorom alebo ATX zdrojom. Potrebný 350W zdroj od HillRC je síce dostupný na UH, ale zasa doma človek nepotrebuje nabíjať na max. - to sa viac hodí na pľaci, kde zasa nezvykne byť vhodný zdroj.
3. má logovanie nabíjania do internej pamäte
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
1. Jseš si jistý? Neuvědomuju si, že bych u tý 106B tohle viděl.m2 píše:fidzi píše:208B? ... má vyšší výkon a hlavně program FOAM CUTTER.
zopár upozornení:
1. ten program na rezanie odporovým drôtom majú myslím všetky typy
2. vyšší výkon má 208B len za cenu použitia vyššieho vstupného napätia - t.j. nie pri napájaní 12V oloveným akumulátorom alebo ATX zdrojom. Potrebný 350W zdroj od HillRC je síce dostupný na UH, ale zasa doma človek nepotrebuje nabíjať na max. - to sa viac hodí na pľaci, kde zasa nezvykne byť vhodný zdroj.
3. má logovanie nabíjania do internej pamäte
edit: Omlouvám se, od verze 3.05 to má také
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Mám chvlíli 208B, firm je v ní 3.11b. Chyba měření napětí při režimu LiPo monitor byla pod 10mV na článek(ověřeno 6.5digit multimetrem HP34401). To považuji za velmi dobrou hodnotu, k ověření přesnosti měření proudu jsem se zatím nedostal. Pokud neshoří tak budu velice spokojen, funguje na výbornou.
5000mAh 2*2s pack za půl hodinky nafutrovanej. Nejsu letec, mám E-Revo se střídavým pohonem.
Při 12V na vstupu 208B dá lehce přes 250W, 1010B+ dá při 12V taktéž lehce přes 250W , 106B+ dá při 12V 220W na výstupu. Pro brutální nabíjecí výkony je holt potřeba jít s napájecím napětím nahoru.
Na olověnou aku jsem nabíječku zatím nepřipojoval, napájím ze zdroje 14V/30A.
5000mAh 2*2s pack za půl hodinky nafutrovanej. Nejsu letec, mám E-Revo se střídavým pohonem.
Při 12V na vstupu 208B dá lehce přes 250W, 1010B+ dá při 12V taktéž lehce přes 250W , 106B+ dá při 12V 220W na výstupu. Pro brutální nabíjecí výkony je holt potřeba jít s napájecím napětím nahoru.
Na olověnou aku jsem nabíječku zatím nepřipojoval, napájím ze zdroje 14V/30A.
Sejny píše:Při 12V na vstupu 208B dá lehce přes 250W, 1010B+ dá při 12V taktéž lehce přes 250W , 106B+ dá při 12V 220W na výstupu.
Tam je u všetkých typov omedzenie na 25A vstupného prúdu, od toho sa potom odvíja zvyšok. Bohužiaľ. Lebo aj obyčajné gélové 17Ah čudo od B&B dá 54A, keby to šlapalo už od 8V, ako trebárs Orbit... Škoda.