Nový typ KK dosky - KK2.0 s LCD displayom
Re: Nový typ KK dosky - KK2.0 s LCD displayom
Díky, určitě na to mrknu, ale prosba trvá dál!
Jen dsnad ještě dotaz. Jak to bez displeje funguje? Je potřeba pro komunikaci nahrát do desky jiný FW? Programátor a kabel mám. Přes jaké rozhraní se deska potom nastavuje?
Jen dsnad ještě dotaz. Jak to bez displeje funguje? Je potřeba pro komunikaci nahrát do desky jiný FW? Programátor a kabel mám. Přes jaké rozhraní se deska potom nastavuje?
Nepotrebuješ nový FW. Pomocou aplikácie nastavuješ len tie isté parametre, ako pomocou displeja. Používa sa pri tom rovnaký kábel ako na flashovanie FW.
ahoj
Polétání v akro režimu mi šlo,self level jsem nemohl rozchodit,přemet a řach,nebo to někam začlo mizet(jako kdyby směr k zemi neodpovídal,a byl pokaždé jinak,(nejen venku,ale i při ladění doma na provázku).Předevčírem jsem si hrál,flešnul jsem Open Aero,zkouknul (opravdu nepodporuje quad),a naflešoval zpět verzi 1.5.Včera "faktory reset", a.a.a,chování self levelu úplně jiné,po třech nastavováních použitelné. Takže pokud má někdo pocit ,že se chová deska nestandartně,nejde serřídít,mě pomohlo znovu flešnout,a faktory reset.Dneska zkusím flešnout verzi http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1815161 , a uvidíme.
Mimochodem,neví někdo jak nastavit arming na aux?
Polétání v akro režimu mi šlo,self level jsem nemohl rozchodit,přemet a řach,nebo to někam začlo mizet(jako kdyby směr k zemi neodpovídal,a byl pokaždé jinak,(nejen venku,ale i při ladění doma na provázku).Předevčírem jsem si hrál,flešnul jsem Open Aero,zkouknul (opravdu nepodporuje quad),a naflešoval zpět verzi 1.5.Včera "faktory reset", a.a.a,chování self levelu úplně jiné,po třech nastavováních použitelné. Takže pokud má někdo pocit ,že se chová deska nestandartně,nejde serřídít,mě pomohlo znovu flešnout,a faktory reset.Dneska zkusím flešnout verzi http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1815161 , a uvidíme.
Mimochodem,neví někdo jak nastavit arming na aux?
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 19:29, celkem upraveno 2 x.
Ja mám síce verziu 1.4, ale jedná sa v podstate o to isté, len bez výstupu pre gimbal. Myslím, že SL je celkom v pohode, ja v ňom lietam doma, v izbe. Na RCgroups je aj video, kde copteru vyhadzujú do vzduchu.
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:57, celkem upraveno 3 x.
Ja sa to chystám spraviť, ale až keď bude teplo. 
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:00, celkem upraveno 2 x.
- HonzaHenzl
myslíte že bude aj nejaký update na túto dosku ?
napr. GPS senzor
napr. GPS senzor
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 19:00, celkem upraveno 2 x.
Ví někdo kde můžu v nastavení vypnout pro self level "head lock", prosím?
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:33, celkem upraveno 2 x.
bzukyn píše:jak sa prejavuje to co chces vypnut ? kk2.0 nema head lock
nemá?, azimut to drží jak vzteklý.ctěl bych,aby se srovnal po směru letu.(dobře,udělám ploutev)
Naposledy upravil(a) bzukyn dne ned 03.02.2013 21:14, celkem upraveno 1 x.