RiMr píše:Pro případné experimentátory, tady je ke stažení profil použitý na tomto modelu, sejmul jsem ho a zvektoroval tak jak je, tedy i s tlustou odtokovou hranou. Tu už si každý ošéfujte jak kdo budete chtít.
Je to v obecných vektorových formátech které se dají otevřít nebo importovat do kdečeho, ať slůží.
Zajímavé... k čemu se to hodí? Do nějakého simulátoru, kdyby tam ten model chtěl někdo vytvořit?
Já bych se při té příležitosti chtěl zeptat, co z toho vyplývá. Připadá mi, že tento větroň (jiný jsem nikdy neměl) má nejlepší klouzavost při hodně malé rychlosti, při svahování jsem nucen překonávat vítr i na úkor klouzavosti. Už jsem si říkal, jestli by křídlu nepomohl ostřejší profil. Ale možná by to zase mělo větší opadání při malé rychlosti... Nevím.
PS: Oproti svému minulému příspěvku jsem ASW28 dávno opravil a dost už jsem s ním nalétal, s trojčlánkem to není špatný model. Přední část trupu už je hodně polepená,
osvědčil se mi chemoprén (nehledě na nevábnou barvu), CA nedoporučuji. Mám teď gyro vypínatelné rádiem a zatím se mi lépe létá s ním, vypínám ho jen občas na chvilku. Nenarazil jsem zatím na pořádný komín, ve kterém bych bez gyra sledoval chování modelu, jak se doporučuje... Možná je na to letos už pozdě. HK opět naprosto selhalo s položkami "zboží je doplňováno často", konkrétně s letadlovým gyrem "naskladnění do konce srpna" - už to posunuli o měsíc

, takže jsem zůstal u gyra HK401B a pro ty, kteří by uvažovali o jeho použití, musím napsat, že se mi nepodařilo dobře odstranit problémy s vibracemi pouze mechanickým závěsem. Pomohl jsem si i jednoduchým elektronickým filtrem, s ním je to už OK. Senzor gyra jsem v měkkém závěsu umístil do komory v trupu pod zadní stranou křídla.