Já bych se jen pozastavil nad pár věcmi.
1.Koho kdy někdo na letišto kontroloval jestli nemá ve vysílači napájený další modul?
2.Komu kdy někdo změřil vysílací výkon?
3.Pokud už se tak stane a náhodou s tím letadlem něco provedu , kdo mi zabrání abych rychle vysílač vyměnil za legislativní a svedl to na něco jiného.A jak se to bude prokazovat.
4. I kdyby tam ten modul byl daný tak dobrý právník bude schopen tu legisdlativu vyložit jinak a tím dostat toho člověka z průšvihu.
Offtopic - sere mě že vznikají další a další systémy (teď nemyslím Jeti - ty beru) . Ale hlavně v číně , kolik těch systémů už sakta je? Za chvilku budem mít každý svého výrobce RX a TX , k čemu to povede ? Totální nekompatibilita , taky neochota obchodníků mít na skladě RX pro 20 různých systémů s tím že neví jestli to někdo koupí. Začíná v tom být bordel ,anarchie a kocourkov.
Zlaté časy kdy byly skoro jen 4 kategorie - 35 , 40 a pak jednoduché a dvojí směšování.
Jinak to s tím konektorem učitel žák je zajímavé ale blbost, ten konektor půjde za chvíli do kytek. To fakt radši budu mít něco pájeného a nelegálného než legální a na hovno.
Já jsem už říkal- kdyby to šlo- vybral bych několik firem které to budou dělat po zabudování přelepí modul pečetí s datumem a znamením kdo to dělal a hotovo. A když to nechce dělat nikdo tak to bude dělat ESOTOP.
Zapájet pár kabelů sice umí každý , ale jsou lidi co urvanou anténu lepí sekunďákem

, a přesně takovým se to musí dostat do ruk hotové jinak bude problém....