Blade Nano CP X

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
karlosmikos

Re: Blade Nano CP X

#226 Příspěvek od karlosmikos »

Ja po 60 baterkach - praskla spicka kabinky, uvolneny zadni stabilizator cili nic co by nezvlad sekundak. Litam jen 2d ale i to je v pokoji 4*5 maso. Dneska jsem to mel v praci a lital na sale 10*5 = luxus;-)

Zacinam byt zvedavy jak dlouho vydrzi motorky.
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
prochel
Kontaktovat uživatele:

#227 Příspěvek od prochel »

Fenius píše:Nič sa tu nerieši, lebo s tým nikto nemá problémy :).
přesně pořád to lítá padá a zas lítá :D
docela jsem příjemně překvapenej s odolností dostává dost ran na o dlažbu,zábradlí sem tam na něj šlápne pes a kromě podvozku a ocasního nosníku s motorkem vše původní i serva drží
buqi

#228 Příspěvek od buqi »

Fenius: :D No me to prislo divny, protoze vlakna o MCPX a 130x jsem cetl od zacatku a od zacatku se resily hlavne serva, dalsi veci a dal tuning. A proto jsem prekvapeny, ze by najednou zadny problem k reseni :-) No tim lip :-) Tech par gramu dolu a par mm na rozmerech je neskutecne znat!

Malinko OT: pro majitele mCPx - kamarad mi prislibil nabijecku Celectra 1S EFLC1006, ale nema k tomu adapter a dat za ten adapter 400+postu se mi uplne nechce. Muzete mi prosim nekdo suplerou zmerit vnirni/vnejsi prumer toho konektoru od adapteru? Dekuji :-)
hakes

#229 Příspěvek od hakes »

Tak môj názor úplného začiatočníka je úplne perfektný a chytilo ma to tak, že ak 1-2 dni nepolietam tam mám úplný absťák. Zatiaľ som mal nie veľké skúsenosti len z mSR, ale pri tomto mám pocit že je to aspoň niečo čo sa má podobať ovládaniu skutočnej heline. Preto sa chcem opýtať ‘mazákov’ či je to dobrá cesta k tréningu ovládania niečoho väčšieho. Zatiaľ moje lietanie spočíva v trénovaní základných prvkov (8s a tak, o nejakom 3D zatiaľ ani neuvažujem), čo kombinujem s trénovaním na Phoenix-e.
Čo sa týka prcka, tak pri mojom štýle lietania si to odniesli najmä lyže, našiel som aj nejaký tuning ale dá sa objednať len s Kanady ale idem skúsiť objednať. Kabína – ale tá po podlepení páskou v pohode drží, chvostová časť a doska cykliky. Na ten počet crasho-ov je to aj tak úplne v pohode.
DX6i, Blade Nano CPx, T-REX PRO DFC, Phoenix
shake13

#230 Příspěvek od shake13 »

hakes píše: Preto sa chcem opýtať ‘mazákov’ či je to dobrá cesta k tréningu ovládania niečoho väčšieho.

Urcite je. Zbadas na jar, ked si pojdes von zalietat s niecym vacsim.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
freerider
Kontaktovat uživatele:

#231 Příspěvek od freerider »

Tak koukám že na microheli už se objevuje první tuning předeším alu swash kterej se hodí jinak pokud má někdo další tipy kde kupovat díly necht sem dá odkaz http://www.microheli.com/store/index.php/cPath/3_77
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Vaillante

#232 Příspěvek od Vaillante »

Tak řeknu na rovinu.dnes jsem vytáhl nano zas ven a nacvičoval osmičky.již při první baterce se z ničeho nic začínal propadat občas za letu,zdál se mi dnes až až přestabilizovaný,že jsem ho kolikrát i musel páčkama popohánět a ocásek sebou vrtěl,(upozorňuji,že bylo téměř bezvětří),tak jsem to neřešil a lítal dál.4min lítání,bez blbnutí.přistál jsem.dal si vajglpauzu,nechal 10min vychladnout motor(při 8mi stupních C to je skoro hned).nasadil druhou baterku,tam to bylo celkem v pohodě,neregistroval jsem moc velké propady,ale po odlítání a vychladnutí jsem dal 3tí baterku.propady byly z5 a při cca 3min(vysílačka ještě nepípla na 3tí minutu),se najednou řítil z 2m k zemi,dal jsem hold a zkusil ho ještě trošku uřídit.nakonec jsem zkončil v trávě.při zvednutí nana jsem zjistil,že se nehýbe pravé servo.nevím proč.že by se někde zkondenzovala voda při ohřívání,se mi nezdá.teď ho mám na topení a musím večer zkusit jestli to servo jde.a to nemám ještě tolik startů s ním.cca 30-40.
PS:kdyby byla nějaká rada,budu rád.jak udržovat serva v bezvadném stavu.jestli vystříkávat motůrky teflonovým olejem(odpuzuje vodu) atd.a gyro,ubíral ho někdo v travel adjust u spektra,aby ho mohl štelovat?je to lepší?
Vaillante

#233 Příspěvek od Vaillante »

tak jsem provedl zkoušku a servo normálně funguje :lol: .haleluja,nerozbitná helinka.musela se někde zkondenzovat voda.
karlosmikos

#234 Příspěvek od karlosmikos »

No já mám dneska den blbec. Dolítám 4 baterky mrsku je do nabíječky co mi zůstala po MSRku a jdu se dívat na zprávy. Za chvíli smrad - nabíječka v plamenech. Škody: 3 baterky a nabíječka, k...a:-)
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
prochel
Kontaktovat uživatele:

#235 Příspěvek od prochel »

Vaillante píše:tak jsem provedl zkoušku a servo normálně funguje :lol: .haleluja,nerozbitná helinka.musela se někde zkondenzovat voda.
ano na mokrou trávu a létání v mlze pozor !!! mě to stálo řídící desku
prochel
Kontaktovat uživatele:

#236 Příspěvek od prochel »

freerider píše:Tak koukám že na microheli už se objevuje první tuning předeším alu swash kterej se hodí jinak pokud má někdo další tipy kde kupovat díly necht sem dá odkaz http://www.microheli.com/store/index.php/cPath/3_77
tuning proč ....? měnit plastové díly za kovové když plastové chodí zatím bez problémů
pak už zbývá jedině "mě se to líbí jdu do kovu" tak potom jo
freerider
Kontaktovat uživatele:

#237 Příspěvek od freerider »

prochel píše:
freerider píše:Tak koukám že na microheli už se objevuje první tuning předeším alu swash kterej se hodí jinak pokud má někdo další tipy kde kupovat díly necht sem dá odkaz http://www.microheli.com/store/index.php/cPath/3_77
tuning proč ....? měnit plastové díly za kovové když plastové chodí zatím bez problémů
pak už zbývá jedině "mě se to líbí jdu do kovu" tak potom jo

Jednoduše protože třeba deska cykliky praská (ramínka) a kovová je jen o kousek dražší ale předevšim je hezčí a výdržnější. Další věc co mi odešla jsou třeba úchyty na kabinku (měnit rám je docela opruz kuli takový drobnosti) odchází zde podobné věci jako u starýho kolibříka ty uchyty zkusim udělat z uhlíkový tyčky když to nepude koupim si rád bytelnější rám .
Naposledy upravil(a) freerider dne pon 12.11.2012 21:03, celkem upraveno 1 x.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
karlosmikos

#238 Příspěvek od karlosmikos »

Jak nabijite baterky? Colectra shorela a na normalni nabijecce po jedne baterce to bude drbacka ;-(
freerider
Kontaktovat uživatele:

#239 Příspěvek od freerider »

prochel
Kontaktovat uživatele:

#240 Příspěvek od prochel »

freerider píše:
Jednoduše protože třeba deska cykliky praská (ramínka) a kovová je jen o kousek dražší ale předevšim je hezčí a výdržnější. Další věc co mi odešla jsou třeba úchyty na kabinku (měnit rám je docela opruz kuli takový drobnosti) odchází zde podobné věci jako u starýho kolibříka ty uchyty zkusim udělat z uhlíkový tyčky když to nepude koupim si rád bytelnější rám .
tak já mám asi nějakýho odolnýho naníka má za sebou takovejch ran a desky cykliky i držáky kabinky původní a to jsem ho i rozložil o zábradlí
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“