Blade Nano CP X
- karlosmikos
Re: Blade Nano CP X
Ja po 60 baterkach - praskla spicka kabinky, uvolneny zadni stabilizator cili nic co by nezvlad sekundak. Litam jen 2d ale i to je v pokoji 4*5 maso. Dneska jsem to mel v praci a lital na sale 10*5 = luxus;-)
Zacinam byt zvedavy jak dlouho vydrzi motorky.
Zacinam byt zvedavy jak dlouho vydrzi motorky.
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
přesně pořád to lítá padá a zas lítáFenius píše:Nič sa tu nerieši, lebo s tým nikto nemá problémy.
docela jsem příjemně překvapenej s odolností dostává dost ran na o dlažbu,zábradlí sem tam na něj šlápne pes a kromě podvozku a ocasního nosníku s motorkem vše původní i serva drží
Fenius:
No me to prislo divny, protoze vlakna o MCPX a 130x jsem cetl od zacatku a od zacatku se resily hlavne serva, dalsi veci a dal tuning. A proto jsem prekvapeny, ze by najednou zadny problem k reseni
No tim lip
Tech par gramu dolu a par mm na rozmerech je neskutecne znat!
Malinko OT: pro majitele mCPx - kamarad mi prislibil nabijecku Celectra 1S EFLC1006, ale nema k tomu adapter a dat za ten adapter 400+postu se mi uplne nechce. Muzete mi prosim nekdo suplerou zmerit vnirni/vnejsi prumer toho konektoru od adapteru? Dekuji
Malinko OT: pro majitele mCPx - kamarad mi prislibil nabijecku Celectra 1S EFLC1006, ale nema k tomu adapter a dat za ten adapter 400+postu se mi uplne nechce. Muzete mi prosim nekdo suplerou zmerit vnirni/vnejsi prumer toho konektoru od adapteru? Dekuji
Tak môj názor úplného začiatočníka je úplne perfektný a chytilo ma to tak, že ak 1-2 dni nepolietam tam mám úplný absťák. Zatiaľ som mal nie veľké skúsenosti len z mSR, ale pri tomto mám pocit že je to aspoň niečo čo sa má podobať ovládaniu skutočnej heline. Preto sa chcem opýtať ‘mazákov’ či je to dobrá cesta k tréningu ovládania niečoho väčšieho. Zatiaľ moje lietanie spočíva v trénovaní základných prvkov (8s a tak, o nejakom 3D zatiaľ ani neuvažujem), čo kombinujem s trénovaním na Phoenix-e.
Čo sa týka prcka, tak pri mojom štýle lietania si to odniesli najmä lyže, našiel som aj nejaký tuning ale dá sa objednať len s Kanady ale idem skúsiť objednať. Kabína – ale tá po podlepení páskou v pohode drží, chvostová časť a doska cykliky. Na ten počet crasho-ov je to aj tak úplne v pohode.
Čo sa týka prcka, tak pri mojom štýle lietania si to odniesli najmä lyže, našiel som aj nejaký tuning ale dá sa objednať len s Kanady ale idem skúsiť objednať. Kabína – ale tá po podlepení páskou v pohode drží, chvostová časť a doska cykliky. Na ten počet crasho-ov je to aj tak úplne v pohode.
DX6i, Blade Nano CPx, T-REX PRO DFC, Phoenix
hakes píše: Preto sa chcem opýtať ‘mazákov’ či je to dobrá cesta k tréningu ovládania niečoho väčšieho.
Urcite je. Zbadas na jar, ked si pojdes von zalietat s niecym vacsim.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
Tak koukám že na microheli už se objevuje první tuning předeším alu swash kterej se hodí jinak pokud má někdo další tipy kde kupovat díly necht sem dá odkaz http://www.microheli.com/store/index.php/cPath/3_77
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Tak řeknu na rovinu.dnes jsem vytáhl nano zas ven a nacvičoval osmičky.již při první baterce se z ničeho nic začínal propadat občas za letu,zdál se mi dnes až až přestabilizovaný,že jsem ho kolikrát i musel páčkama popohánět a ocásek sebou vrtěl,(upozorňuji,že bylo téměř bezvětří),tak jsem to neřešil a lítal dál.4min lítání,bez blbnutí.přistál jsem.dal si vajglpauzu,nechal 10min vychladnout motor(při 8mi stupních C to je skoro hned).nasadil druhou baterku,tam to bylo celkem v pohodě,neregistroval jsem moc velké propady,ale po odlítání a vychladnutí jsem dal 3tí baterku.propady byly z5 a při cca 3min(vysílačka ještě nepípla na 3tí minutu),se najednou řítil z 2m k zemi,dal jsem hold a zkusil ho ještě trošku uřídit.nakonec jsem zkončil v trávě.při zvednutí nana jsem zjistil,že se nehýbe pravé servo.nevím proč.že by se někde zkondenzovala voda při ohřívání,se mi nezdá.teď ho mám na topení a musím večer zkusit jestli to servo jde.a to nemám ještě tolik startů s ním.cca 30-40.
PS:kdyby byla nějaká rada,budu rád.jak udržovat serva v bezvadném stavu.jestli vystříkávat motůrky teflonovým olejem(odpuzuje vodu) atd.a gyro,ubíral ho někdo v travel adjust u spektra,aby ho mohl štelovat?je to lepší?
PS:kdyby byla nějaká rada,budu rád.jak udržovat serva v bezvadném stavu.jestli vystříkávat motůrky teflonovým olejem(odpuzuje vodu) atd.a gyro,ubíral ho někdo v travel adjust u spektra,aby ho mohl štelovat?je to lepší?
tak jsem provedl zkoušku a servo normálně funguje
.haleluja,nerozbitná helinka.musela se někde zkondenzovat voda.
- karlosmikos
No já mám dneska den blbec. Dolítám 4 baterky mrsku je do nabíječky co mi zůstala po MSRku a jdu se dívat na zprávy. Za chvíli smrad - nabíječka v plamenech. Škody: 3 baterky a nabíječka, k...a:-)
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
ano na mokrou trávu a létání v mlze pozor !!! mě to stálo řídící deskuVaillante píše:tak jsem provedl zkoušku a servo normálně funguje.haleluja,nerozbitná helinka.musela se někde zkondenzovat voda.
tuning proč ....? měnit plastové díly za kovové když plastové chodí zatím bez problémůfreerider píše:Tak koukám že na microheli už se objevuje první tuning předeším alu swash kterej se hodí jinak pokud má někdo další tipy kde kupovat díly necht sem dá odkaz http://www.microheli.com/store/index.php/cPath/3_77
pak už zbývá jedině "mě se to líbí jdu do kovu" tak potom jo
prochel píše:tuning proč ....? měnit plastové díly za kovové když plastové chodí zatím bez problémůfreerider píše:Tak koukám že na microheli už se objevuje první tuning předeším alu swash kterej se hodí jinak pokud má někdo další tipy kde kupovat díly necht sem dá odkaz http://www.microheli.com/store/index.php/cPath/3_77
pak už zbývá jedině "mě se to líbí jdu do kovu" tak potom jo
Jednoduše protože třeba deska cykliky praská (ramínka) a kovová je jen o kousek dražší ale předevšim je hezčí a výdržnější. Další věc co mi odešla jsou třeba úchyty na kabinku (měnit rám je docela opruz kuli takový drobnosti) odchází zde podobné věci jako u starýho kolibříka ty uchyty zkusim udělat z uhlíkový tyčky když to nepude koupim si rád bytelnější rám .
Naposledy upravil(a) freerider dne pon 12.11.2012 21:03, celkem upraveno 1 x.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
- karlosmikos
Jak nabijite baterky? Colectra shorela a na normalni nabijecce po jedne baterce to bude drbacka ;-(
tak já mám asi nějakýho odolnýho naníka má za sebou takovejch ran a desky cykliky i držáky kabinky původní a to jsem ho i rozložil o zábradlífreerider píše:
Jednoduše protože třeba deska cykliky praská (ramínka) a kovová je jen o kousek dražší ale předevšim je hezčí a výdržnější. Další věc co mi odešla jsou třeba úchyty na kabinku (měnit rám je docela opruz kuli takový drobnosti) odchází zde podobné věci jako u starýho kolibříka ty uchyty zkusim udělat z uhlíkový tyčky když to nepude koupim si rád bytelnější rám .