Myslel som, že resumé TomášaC to malo zavŕšiť a ukončiť. Ale vidím, že to tak nie je. Trochu mi vadilo, že tak ako to tu niekto napísal, JMalik musí mať vždy posledné slovo.
Laco keď sa ukľudní, tak vie stvoriť celkom úprimné a pravdivé vyznanie. Škoda že to nevie aj JMalik a tak teda Jedeme dál. Poďme sa pohrať s číslami."
JMalik píše: Tak je pro mě další diskuse ztáta času s diletantama.
Sme poctení, alebo ak mám radšej hovoriť len za seba, tak som poctený, že nás/ma nepovažuješ za diletanta, pretože je neskutočné, koľko času si nám/mne venoval, z čoho logicky vyplýva, že to za stratu času nepovažuješ.
V tomto vlákne si vyprodukoval nejakých 110 diskuzných príspevkov, čo je takmer polovica z ich celkového počtu.
Ja som sa fakt snažil, ale na teba nemám. Rcmánia má 9904 registrovaných členov, čo by znamenalo, že každý člen by mal mať asi 0,01 percentný podiel na diskusiách. Ale ty ho máš 1.93 percentný, čo je 193 násobné prekročenie priemeru. Si fakt kanón.
Ja som na RCmánii zaregistrovaný dlhšie ako ty, ale som len úboho priemerný: mám 0,01 percenta.
Z toho vyplýva, že zatiaľ čo ja skôr čítam čo píšu iní, tak ty závratným tempom produkuješ jeden diskuzný príspevok za druhým. Tvoje nutkanie ukázať že všetko vieš, je 193 krát silnejšie ako u ostatných.
Ak by si bol fakt, ale fakt dobrý a mal si v 99 percentách pravdu, tak pri tvojich 10451 diskuzných príspevkoch je to 104 krát, keď si strelil capa.
Keď píšeš o F3K, tak asi máš úplnú pravdu, ale keď píšeš o elektronike, najmä o lipolkách, tak si tých tvojich 104 čiernych bodov riadne vychutnávam/e.