Nákup u hobbycity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
AR1
Kontaktovat uživatele:

#211 Příspěvek od AR1 »

arda1 píše:Nenajdu to teď -a už se mi nechce ale už hodně lidí bralo i třeba zelený Flash který je tam za hubičku a max. spokojenost :wink:

Ještě že tam mají vyhledávací filtr :wink: :lol:

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6798
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Yowee

#212 Příspěvek od Yowee »

Jde nějak zpětně zjistit jakou cenu deklarovali na balík? V historii objednávek to nevidím a už nevím kolik % z ceny jsem si tam nechal napsat.
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#213 Příspěvek od davehaja »

Máš balík u celníku?Neboj.Přijde ti doporučenej dopis s ofocenou průvodkou kde máš i cenu kterou ti tam číňan napsal.
BacilBA

#214 Příspěvek od BacilBA »

Slovenská pošta nám od 01.07 opäť zdražuje (a tracking zásielky aj tak nefunguje), dúfam, že to nebude mať vplyv na moju zasielku odoslanú z HK a že to tí naši šikulkovia preberú od AirMailu za predtým dodhodnutú cenu...

http://spravy.pravda.sk/reklama-posty-5 ... domace_p29

... a diskusia k tomu ....
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
robotmz

#215 Příspěvek od robotmz »

Zdravím.
Môžem si objednať tovar na HC, zaplatiť cez paypal evidovaný na seba a tovar poslať do čiech na iné meno??
Kde sa to zadáva, pretože pri zadávaní shipping adress už nie je kolónka na meno, zrejme ho ťahá z customer information...

ps: resp. ak si zmením customer information na meno a adresu osoby, na ktorú chcem poslať balík a platiť budem cez paypal, ktorý je evidovaný na mňa, nedôjde k nejakému konfliktu informácií?? :lol:
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#216 Příspěvek od jyrry »

robotmz píše:Zdravím.
Môžem si objednať tovar na HC, zaplatiť cez paypal evidovaný na seba a tovar poslať do čiech na iné meno??
Kde sa to zadáva, pretože pri zadávaní shipping adress už nie je kolónka na meno, zrejme ho ťahá z customer information...

ps: resp. ak si zmením customer information na meno a adresu osoby, na ktorú chcem poslať balík a platiť budem cez paypal, ktorý je evidovaný na mňa, nedôjde k nejakému konfliktu informácií?? :lol:

Běžně objednávám pro lidi na jejich adresu; na tu chvíli změním svoje jméno, aby tam bylo jméno příjemce. PayPalu to nevadí, je vázaný nejspíš jinak, asi na jiné info (mail??). Už jsem tak objednával asi 6x a vždy to proběhlo OK.
Michal_N
Kontaktovat uživatele:

Hobbycity nestíhá

#217 Příspěvek od Michal_N »

Pokud budete někdo v nejbližší době objednávat na Hobbycity zboží, tak počítejte se zpožděním - viz níže. Mají prý moc objednávek.

Due to a sharp increase in order volumes, our warehouse is around 6-7 days behind in shipping orders out.
We are working as hard as possible to have orders shipped out and will be back up to speed in around 1 week.

I apologize for the delay caused

Regards,
Sumaira
m2
Kontaktovat uživatele:

Re: Hobbycity nestíhá

#218 Příspěvek od m2 »

Michal_N píše:Pokud budete někdo v nejbližší době objednávat na Hobbycity zboží, tak počítejte se zpožděním - viz níže. Mají prý moc objednávek.

Due to a sharp increase in order volumes, our warehouse is around 6-7 days behind in shipping orders out.
We are working as hard as possible to have orders shipped out and will be back up to speed in around 1 week.

I apologize for the delay caused

Regards,
Sumaira

Už majú riešenie: "we have hired 3 new warehouse picking staff and extended work times another 3hrs each day."

Ešte zopár krát predĺžia pracovný deň o tri hodiny a problém vyriešia kompletne, systémovo a navždy... :roll: :lol:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
were
Kontaktovat uživatele:

#219 Příspěvek od were »

Tak si nejak nejsem jisty jestli to, ze mi balicek bude balit k smrti vycerpana cinanka na konci sveho dvacetihodinoveho pracovniho dne, je dobra zprava :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
m2
Kontaktovat uživatele:

#220 Příspěvek od m2 »

were píše:Tak si nejak nejsem jisty jestli to, ze mi balicek bude balit k smrti vycerpana cinanka na konci sveho dvacetihodinoveho pracovniho dne, je dobra zprava :D

No ono to nie je až tak vtip - posledná zásielka káblikov a inej bižutérie došla zabalená už bez akejkoľvek výstuže, premačknutá a roztrhaná, a tie kábliky a drótiky z nej trčali ako nohy stonožky na všetky smery ... a na krabičke bolo asi 5 pečiatok RUSKEJ pošty a colnice... !!!
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Michal_N
Kontaktovat uživatele:

#221 Příspěvek od Michal_N »

Tak objednávku tam mám od 9.7., vše od začátku skladem, žádný backorder a ještě to neodeslali. :( Asi to nestíhají ani s tou novou pracovní sílou. Napsal jsem jim email, objednávku prověřili a prý jsem v pořadí. :)
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#222 Příspěvek od Rajny »

posledi dobou je to bida jak dlouho to trva, ale s tim se musi pocitat
lupenair

Přihlášení na HOBBYCITY

#223 Příspěvek od lupenair »

Mám již vytvořeny dvě přihlášení na server hobbycity.com, na jedno jsem prováděl dokonce nákup, ale nyní se tam nemohu zaboha dostat Zkoušel jsem také o zaslání hesla pro svůj account, jeví se to jako by heslo bylo na příslušný email zasláno, ale nic nepříjde. Zaznamenal někdo něco takového? Nerad bych přišel o slevy ;-)
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#224 Příspěvek od slavoo »

U mňa to bol konečne fofr 11.7. posielané z HK a 16.7.2009, už ráno doma na stole 8O
Posielané International (Registered) Air Mail 501-750g $14.99
4401
Kontaktovat uživatele:

#225 Příspěvek od 4401 »

Čeká se dlouho, než to pošlou, pak už to celkem jde, pokud to neskončí u celníků.

Poslední objednávku jsem uzavřel v pátek 10.7, týden se nic nedělo a v sobotu 18.7 to odešlo na poštu.

Omlouvají se za zdržení, že přijímají další lidi do skladu a chtějí do 3 týdnů zkrátit zpracování objednávek na 48hodin.....

Tož uvidíme. Neslibují poprvé......

.......................
Dear Customer.
We would like to apologise for the delays in shipping orders out and we want to assure you we're working very hard to have all orders filled as quickly as possible.
For your information; Currently it is taking us around 6 to 7 days to have orders shipped out. However with the increase in warehouse staff we hope to have this back down to 48hrs within 3 weeks. We have recruited several new warehouse staff members and increased work hours in an attempt to fill orders as quickly as possible over the coming weeks.
Again, we apologise for the delay and the inconvenience this may have caused you.

Regards
Everyone at HobbyKing.com
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“