arda1 píše:Nenajdu to teď -a už se mi nechce ale už hodně lidí bralo i třeba zelený Flash který je tam za hubičku a max. spokojenost
Ještě že tam mají vyhledávací filtr
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6798
arda1 píše:Nenajdu to teď -a už se mi nechce ale už hodně lidí bralo i třeba zelený Flash který je tam za hubičku a max. spokojenost
robotmz píše:Zdravím.
Môžem si objednať tovar na HC, zaplatiť cez paypal evidovaný na seba a tovar poslať do čiech na iné meno??
Kde sa to zadáva, pretože pri zadávaní shipping adress už nie je kolónka na meno, zrejme ho ťahá z customer information...
ps: resp. ak si zmením customer information na meno a adresu osoby, na ktorú chcem poslať balík a platiť budem cez paypal, ktorý je evidovaný na mňa, nedôjde k nejakému konfliktu informácií?? :lol:
Michal_N píše:Pokud budete někdo v nejbližší době objednávat na Hobbycity zboží, tak počítejte se zpožděním - viz níže. Mají prý moc objednávek.
Due to a sharp increase in order volumes, our warehouse is around 6-7 days behind in shipping orders out.
We are working as hard as possible to have orders shipped out and will be back up to speed in around 1 week.
I apologize for the delay caused
Regards,
Sumaira
were píše:Tak si nejak nejsem jisty jestli to, ze mi balicek bude balit k smrti vycerpana cinanka na konci sveho dvacetihodinoveho pracovniho dne, je dobra zprava