Nový typ KK dosky - KK2.0 s LCD displayom
Re: Nový typ KK dosky - KK2.0 s LCD displayom
Mám nastavené P:50 Limit: 70 / I: 30 Limit: 20 lítal jsem doma v místnosti 4x4m a byl pěkně stabilní ale když to vytáhnu ven do větru tak pořád blbne a osciluje YAW mam defaultní 
- TGY 9X- RCF YAK-55 (dead)- RCF Edge 540T HotRed- HK Q450 (Quad)
pilothanter: Ale keď copter hádžeš, máš ho už odarmovaný. Či? Pokiaľ ide o ACC, keď ich nakalibrujem doma (cca 20°C) a potom vezmem von (-4°C), musím v SL móde copter držať na kniploch. Po rekalibrácii pri vonkajšej teplote je to už OK. Potom to zas musím prekalibrovať , keď s tým chcem polietať doma.
Inak, lieta ti to pekne. Ja som ešte nenašiel odvahu hodiť to. Vlastne dnes šiel quadcopter z domu. Prišiel si poň kolega z klubu. Mám tu ešte jednu KK2.0 dosku voľnú, len ešte neviem, do čoho ju dám.
Inak, lieta ti to pekne. Ja som ešte nenašiel odvahu hodiť to. Vlastne dnes šiel quadcopter z domu. Prišiel si poň kolega z klubu. Mám tu ešte jednu KK2.0 dosku voľnú, len ešte neviem, do čoho ju dám.
INDiGEN: Nepíšeš, či to vibruje v normal, alebo self-level móde. Podľa typu vibrácií skús znížiť P-gain, alebo I-gain.
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
to macil : Tak jasne že odarmovaný inak by si nestihol pridať plyn, zrovna sa sam , samo že akcely su zapnute , ja inak lietam len akro mod na akcely ma to nebavý , to je tak na nejake filmovanie a fpv .
A keď ho odarmovávaš (to je slovo) tak v akej polohe ho máš?
"Odarmováváš"
Ach ta krásná čeština ... co třeba "zajistit / odjistit" ? Každopádně to házení je zajímavé, ale s tricopterou to raději zkoušet nebudu 
http://rcfrantik.rajce.idnes.cz | www.youtube.com/user/fajnweb
@macil: lítám v normal módu, další věc že mi to přijde trochu tupý na reakce kniplu a když pustim knipl tak se mu moc nechce do roviny, tudíž letí posledním směrem a ještě zrychluje to se ladí taky těma PI ?
V normál módu se vracet do roviny nemá. To je v pořádku. Vrací se pouze v "self-level" módu, na který je potřeba se přepnout.
http://rcfrantik.rajce.idnes.cz | www.youtube.com/user/fajnweb
tak to jsem potřeboval vědět
mam mít nastavené v self-level settings stejný hodnoty P a P limit jako v PI Editoru ? ještě nevím jak ovlivňuje let nastavení hodnot na ACC Trim Roll / Pitch 
To je niečo ako trimy na vysielači. Tými hodnotami si nastavíš, keď ti copter po prepnutí do SL niekam uteká.
Ak sa ti zdá tupý, zníž si expo na vysielači, ak ich máš nastavené. Ak expo na vysielači nepoužívaš, tak zmeň hodnoty Stick Scaling na doske. Tie definujú mieru odozvy na výchylku knipla.
Ak sa ti zdá tupý, zníž si expo na vysielači, ak ich máš nastavené. Ak expo na vysielači nepoužívaš, tak zmeň hodnoty Stick Scaling na doske. Tie definujú mieru odozvy na výchylku knipla.
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
macil píše:A keď ho odarmovávaš (to je slovo) tak v akej polohe ho máš?
Aj v ruke.. niekedy
INDiGEN:
Myslím, že určitě ne, protože ani u jedné z pěti desek, co jsem seřizoval, tomu tak nebylo.
mam mít nastavené v self-level settings stejný hodnoty P a P limit jako v PI Editoru ?
Myslím, že určitě ne, protože ani u jedné z pěti desek, co jsem seřizoval, tomu tak nebylo.
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 19:18, celkem upraveno 2 x.
Nenamočil si piezomenič? Konektor má dobrý kontakt?
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 15:30, celkem upraveno 2 x.