Tak na RCTimer som nasiel este lacnejsie GPS.. 21Eur aj s postou.Inak to mozes pouzit na hociaku dosku,ktora ma UART zbernicu...Mozes medzi sebou kombinovat.
Tak na RCTimer som nasiel este lacnejsie GPS.. 21Eur aj s postou.Inak to mozes pouzit na hociaku dosku,ktora ma UART zbernicu...Mozes medzi sebou kombinovat.
To by mal byt prevodnik z UART zbernice, (ktoru ma spominany GPS) na I2C zbernicu...ak by nemala tvoja letova doska UART zbernicu..Rabitt aj crius myslim ze maju...
johny107 píše:To by mal byt prevodnik z UART zbernice, (ktoru ma spominany GPS) na I2C zbernicu...ak by nemala tvoja letova doska UART zbernicu..Rabitt aj crius myslim ze maju...
Jo tak to bude ono! Crius ale myslím UART sběrnici nemá...to by na té fotce byl GPS připojený napřímo. No ale začínám o tom uvažovat...[/quote] Oprava: Crius UART sběrnici opravdu má...potom ale nechápu ten obrázek s převodníkem...
Dnes jsem skusil přehrát soft 1.210 za soft 1.211 , bohužel neúspěšně nahrálo se 51procent a vyskočila hláška - Data error , please ugrade again . Skusil jsem rezet desky ale je to pořád stejné 51procent a dost , dál to nejede . Nevíte někdo co stím udělat . Jinak králík letá teda létal nádherně oproti desce KK jeto velký rozdíl . Děkuji za radu .
geebee1 píše:Dnes jsem skusil přehrát soft 1.210 za soft 1.211 , bohužel neúspěšně nahrálo se 51procent a vyskočila hláška - Data error , please ugrade again . Skusil jsem rezet desky ale je to pořád stejné 51procent a dost , dál to nejede . Nevíte někdo co stím udělat . Jinak králík letá teda létal nádherně oproti desce KK jeto velký rozdíl . Děkuji za radu .
skusit stiahnut flash inou cestou alebo to skusit flashnut na inom PC.
Prosím nevíte někdo zda li má i wii řídící deska ten uart abych k ní mohl připojit to gps?Mám to ale na arduinu pro mini 5V ale nezdá se mi.že by měla tolik volných pinů... v kodu k wii ale možnost gps je..
johny107 píše:Akoze nema,potom k comu si asi pripajal ten bluetooth modul?
ten jsem pripojil pres ty same konektory co pripojuji klasicky programmer,ale je odpojitelny tzn dam tam cokoliv jineho.tak ta rada pinu na pro mini arduinu je ta sbernice?no tak to musim vyzjistit teda.chci to gpsko taky.
geebee1 píše:Dnes jsem skusil přehrát soft 1.210 za soft 1.211 , bohužel neúspěšně nahrálo se 51procent a vyskočila hláška - Data error , please ugrade again . Skusil jsem rezet desky ale je to pořád stejné 51procent a dost , dál to nejede . Nevíte někdo co stím udělat . Jinak králík letá teda létal nádherně oproti desce KK jeto velký rozdíl . Děkuji za radu .
Neházej flintu do žita. Přesně stejný problém řešil někdo na RCgroups, zkus na to mrknout, já teď bohužel nemám čas.