Paráda, sprav na to separé vlákno. Nejaké wifi adaptéry aj RPI mám, keď sa budem nudiť ( čo teda neviem, či bude tak skoro ) tak sa ten Tvoj adaptér ku Googles X určite bude hodiť.
Walksnail Avatar Goggles V1
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Re: Walksnail Avatar Goggles V1
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Omlouvám se tady protože jsem ze svým problémem vlezl na vlákno který řeší něco jiného. Můj problém s nahráváním a přehráváním videí se týká jednotky V2 a ktomu brýlí Googles L.Tam už je to na to automatické nahrávání nastavené. Přímo v brýlích v menu nahrávání nelze nic kromně formátování karty nastavit.Nevím co s tím. Dnes jsem byl létat, coptera mi zapadla asi 100m ode mne. Chtěl jsem ji dohledat mimo jiné spuštěním záznamu v brýlích .Dvakrát to přehrát šlo ,pak už ne. Jinak jsem videa přehrával z sd karty která je v brýlích .Většina je hlášená že je nelze otevřít. Zamrzání přenosu obrazu se děje každou chvíli. Nemohu přijít na to v čem je chyba.
koksák
Čo mne vadí, že pri strate signálu alebo vytrhnutí baterky po páde sa záznam neuloží, konkurencia to má lepšie a ešte aj v okuliaroch sa dá pozrieť posledná minúta posledného letu, akokoľvek dopadla. Tak človek má väčšiu šancu nájsť model ak nemá napríklad pípák.
Je to tak že do VTX se mi to natáčí dobře .To nemá SD kartu takže pamněť se brzo zaplní.Ty brýle to natáčejí a přehrávají mizerně .V každém pádě dohledávání dle obrazu je problematické.
koksák