Walksnail Avatar Goggles V1

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
ddano007
Kontaktovat uživatele:

Re: Walksnail Avatar Goggles V1

#16 Příspěvek od ddano007 »

Woita píše: pon 24.02.2025 19:26 Mimochodem, ten RUBY FPV systém je něco úžasného
Paráda, sprav na to separé vlákno. Nejaké wifi adaptéry aj RPI mám, keď sa budem nudiť ( čo teda neviem, či bude tak skoro ) tak sa ten Tvoj adaptér ku Googles X určite bude hodiť.
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
kokeš

#17 Příspěvek od kokeš »

Omlouvám se tady protože jsem ze svým problémem vlezl na vlákno který řeší něco jiného. Můj problém s nahráváním a přehráváním videí se týká jednotky V2 a ktomu brýlí Googles L.Tam už je to na to automatické nahrávání nastavené. Přímo v brýlích v menu nahrávání nelze nic kromně formátování karty nastavit.Nevím co s tím. Dnes jsem byl létat, coptera mi zapadla asi 100m ode mne. Chtěl jsem ji dohledat mimo jiné spuštěním záznamu v brýlích .Dvakrát to přehrát šlo ,pak už ne. Jinak jsem videa přehrával z sd karty která je v brýlích .Většina je hlášená že je nelze otevřít. Zamrzání přenosu obrazu se děje každou chvíli. Nemohu přijít na to v čem je chyba.
koksák
ludicek
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ludicek »

Čo mne vadí, že pri strate signálu alebo vytrhnutí baterky po páde sa záznam neuloží, konkurencia to má lepšie a ešte aj v okuliaroch sa dá pozrieť posledná minúta posledného letu, akokoľvek dopadla. Tak človek má väčšiu šancu nájsť model ak nemá napríklad pípák.
kokeš

#19 Příspěvek od kokeš »

Je to tak že do VTX se mi to natáčí dobře .To nemá SD kartu takže pamněť se brzo zaplní.Ty brýle to natáčejí a přehrávají mizerně .V každém pádě dohledávání dle obrazu je problematické.
koksák
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“