Kvalita lithiových baterií
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Kvalita lithiových baterií
● U mne kvalitní nenabíjecí baterky jsou ty co vložím do (IR ovladače / budíku / multimetru ...) A několik roků (min jeden) mi indikátor nehlásí Nutná výměna baterie. Pokud indikace je v souladu se stavem (zbylá energie) baterie.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Schválně jsem hrábnul do skříně a vytáhl Sharp ZQ-M475T Electronic Organizer 128KB. Koupil jsem si ho někdy na začátku devadesátek v Kancelářských strojích. Prostě blbovník místo mobilu, který začaly asi až 5 let později a neuměly ani to, co tenhle Sharp.
Smáčknu On a kupodivu, naskočil. Podotýkám, že v něm jsou stále původní 2032 výrobce GP. Že jsou původní netřeba pochybovat, jsou na nich ještě přelepky jak se mají měnit, jedna je memory a dvě operating. Nejdřív se mění operating a pak memory aby nedošlo ke ztrátě dat.
Smáčknu On a kupodivu, naskočil. Podotýkám, že v něm jsou stále původní 2032 výrobce GP. Že jsou původní netřeba pochybovat, jsou na nich ještě přelepky jak se mají měnit, jedna je memory a dvě operating. Nejdřív se mění operating a pak memory aby nedošlo ke ztrátě dat.
guchar: Však ano, to si představujeme stejně. Jenže ty dnešní baterie dáte třeba do toho ovladače TV apod. Je potřeba třeba 3 nebo 4 kusy a po půl roce přestane ovladač fungovat. Změřím baterie multimetrem a třeba jen 1V.