Kvalita lithiových baterií

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
guchar

Re: Kvalita lithiových baterií

#16 Příspěvek od guchar »

● U mne kvalitní nenabíjecí baterky jsou ty co vložím do (IR ovladače / budíku / multimetru ...) A několik roků (min jeden) mi indikátor nehlásí Nutná výměna baterie. Pokud indikace je v souladu se stavem (zbylá energie) baterie.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Celeron »

Schválně jsem hrábnul do skříně a vytáhl Sharp ZQ-M475T Electronic Organizer 128KB. Koupil jsem si ho někdy na začátku devadesátek v Kancelářských strojích. Prostě blbovník místo mobilu, který začaly asi až 5 let později a neuměly ani to, co tenhle Sharp.
Smáčknu On a kupodivu, naskočil. Podotýkám, že v něm jsou stále původní 2032 výrobce GP. Že jsou původní netřeba pochybovat, jsou na nich ještě přelepky jak se mají měnit, jedna je memory a dvě operating. Nejdřív se mění operating a pak memory aby nedošlo ke ztrátě dat.
varok

#18 Příspěvek od varok »

guchar: Však ano, to si představujeme stejně. Jenže ty dnešní baterie dáte třeba do toho ovladače TV apod. Je potřeba třeba 3 nebo 4 kusy a po půl roce přestane ovladač fungovat. Změřím baterie multimetrem a třeba jen 1V.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“