Janek2 píše:JK píše:
... ... Všechny tři přívodní vodiče byly uvnitř serva zkratované. Ale pořádně. Odizolované a jakoby smotané..
Tak s niečím podobným som sa nestretol. Chvalabohu
Janek2 píše:JK píše:
... ... Všechny tři přívodní vodiče byly uvnitř serva zkratované. Ale pořádně. Odizolované a jakoby smotané..
iwwo píše:Ďakujem všetkým za debatu. Výbavu už mám, motor lahší neviem zohnať. Možno o trocha väčší model by to chcelo, ale stále myslím na ten Bambi 3. A chcem si niečo postaviť z balzy. Neviete náhodou niekto o dobrej stavebnici? Najradšej českej, tam bude kvalita inde. Niečo jednoduché, teda nie maketu. Na fotkách je výbava, váha nie je presná, ale aspoň viem, okolo čoho sa točím.
DAF píše:Pokud chceš něco balsového, jednoduchého, ve rozsypu a navíc českého, podívej na stránky kolegy Hiesböka. Tady https://www.hiesbok.cz/RC-Modely-c15_0_1.htm máš odkaz. Z nabídky jsem osobně stavěl Samuraie. Jinak mám pocit, že zde někde je vlákno na Maraba El, resp XL a zřejmě by se dalo najít něco k Bambi RC, ale to už je celkem velké. Kolega stavěl RC model Easy, byl s ním spokojen.
Hiesbok píše:Marabu, Bambi 3, Alfa sport a další jsou připravované v jedné řadě o shodném rozpětí 720 mm.
Uvidíme co stihnu.
Přeji hezký den RH
Hiesbok píše:Nečekejte
sice budu celý týden lepit to co jsem si v průběhu roku namaloval do šuplíku,
ale nejblíže k dokončení je Marabu a mini Alfa. Stále je problém s materiálem a já netuším co a v jaké kvalitě seženu.
Bambi 3 už je ale ve frontě a není úplně ve spodu.
Když mám něco dokončeného dávám to na facebook.
Tak čas od času jukněte.
Přeji hezký den RH
iwwo píše:Samozrejme o tých stránkach a výrobcovi viem, preto píšem o Bambi 3. Veľmi sa mi páči a aj dalšie modely. Myslím, že postavím z kazdej kategórie niečo od neho. Ale teraz riešim Bambi 3 a ťažký motor. Bohužial nemá alternatívu zatial, tak pokukujem aj po niečom inom.
Hiesbok píše:............
Když mám něco dokončeného dávám to na facebook.
Tak čas od času jukněte.
Přeji hezký den RH
Steve píše:
To mě mrzí.
Spousta lidí dává na diskuzích odkazy jinam a samozřejmě vede FB![]()
Nejsem tam a nechci (ale chápu, že je to univerzální platforma, navíc pro výrobce i ideální pro zahraniční zákazníky).
A některé odkazy nejsou veřejně dostupné (třeba co na Mojehobby vytrvale dává Graup).
Možná by to v tomto případě - když už je odkaz na FB - dát přímý (a otevřený) link. Pak se mrkne i víc lidí, nejen takoví jako já, co nejsou a nechtějí na FB být