jyrry něco pro Tebe:
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Ty rád stavíš samokřídla, tak Ti posílám inspiraci.
Doufám, že Ti to nevadí.
Samokřídlo 1920mm (bez šípu)
Re: FURY-stavba samokřídla
edit: přesunuto z jiného vlákna, tam to bylo nerelevantní.

Ale je to trochu jiná záležitost, než o tom tady kluci diskutovali.
Měl jsem tohle větší křídlo (1920mm), ale létání s ním mě moc nebavilo, tak jsem si postupně postavil menší a menší (a obratnější) a tohle jsem nakonec prodal.
NevadíJanek2 píše:...
Doufám, že Ti to nevadí.
Ale je to trochu jiná záležitost, než o tom tady kluci diskutovali.
Měl jsem tohle větší křídlo (1920mm), ale létání s ním mě moc nebavilo, tak jsem si postupně postavil menší a menší (a obratnější) a tohle jsem nakonec prodal.
jyrry.webnode.cz
Re: Samokřídlo 1920mm (bez šípu)
jyrry píše:
"edit: přesunuto z jiného vlákna, tam to bylo nerelevantní."
To je v pořádku, že jsi to přesunul sem. Já jsem nevěděl kam to přesně dát. Ty vlákna jsou si někdy prostě podobné, tak se to do některého dá, i když ne zrovna do toho správného.
A dík za vložení toho videa. Alespoň kdo to nezná, tak se má chvilku na co dívat.
"edit: přesunuto z jiného vlákna, tam to bylo nerelevantní."
To je v pořádku, že jsi to přesunul sem. Já jsem nevěděl kam to přesně dát. Ty vlákna jsou si někdy prostě podobné, tak se to do některého dá, i když ne zrovna do toho správného.
A dík za vložení toho videa. Alespoň kdo to nezná, tak se má chvilku na co dívat.
Já zase trošku slintám nad tímto... Ale nejsou lidi (já) kdo by podobnou zhovadilosti nakreslil...
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Trochu mě uniká koncepce. Pokud je to svahovka, tak proč takovej na poškození náchylnej šprdličkovník?
Stačí pár bodláků či jinýho svinstva a při přistání je z toho cedník. Jedině že to je jen na zimu na hladkej sníh.
Jirko, to neřeš. Stejně mě to na gumicuku bavilo jen chvíli, svahy tu máme zarostlý nebo daleko, tak jsem tomu dal motůrek. A ani pak mě to nedrželo dlouho.
Už je to u jiného majitele, ten si s tím poradí
Už je to u jiného majitele, ten si s tím poradí
jyrry.webnode.cz