Emax tinyhawk 2
Re: Emax tinyhawk 2
Odpajet je muzes, ale pochybuju ze to nejak vyrazne, zda-li vubrc prodlouzi delku letu. Radsi porid vice baterek.
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s
Rozumim, nebudu na to sahat radsi. Kdyz uz jsme u baterek... Nasel jsem baterku lipo 1s 1100mah SoloGood Lipo 1S, 3,8 в, 1100 мАч, 80C.
Bude tinyhawk s tim letat?
Bude tinyhawk s tim letat?
Neni original akumulator polovicni kapacity a hlavne vahy? Sleduj hlavne vahu, kazdy gram hraje rozdil a taky zda se vejde do sachty/drzaku urceneho pro baterku. Akumulatory muzes nakoupit napr. na Rotorame
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s
Na youtube jsem videl ze s tim litaji lidi i s neoriginalnimi akamulatory, a vaha je pouze o 5gramu vetsi rozmer stejny jen je sirsi o 3mm, porad ji tam mohu dat za pomoci gumicek. Jen si rikam to 80c zda to poleti(vyrobce teto baterky umistil tinyhawk na obrazek spolu s baterkou, ale je mi jasne ze na aliexpress je mozne cokoliv)
Pozor, ono je to pouze 5g ale u 20-30g stroje, takze je to znat... ale moje zkusenost, treba v 75mm whoopu litam i docela velke a tezke 550mAh dvouclanky a na klidne poletani je to vpohode a letovy cas paradni. Na nejaky blbnuti davam lehci 250-300mAh dvouclanky.
Hlavne dat pozor aby se akumulator vesel do drzaku, pokud jej nechces upravovat
Hlavne dat pozor aby se akumulator vesel do drzaku, pokud jej nechces upravovat
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s