Jakou vrtuli PT Model na superlite

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Zpráva
Autor
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou vrtuli PT Model na superlite

#16 Příspěvek od TomasC »

Osobně vyztužuji 3mm širokým a vhodně dlouhým kouskem skytexu (samolepící látka na opravu padáků). Pak se netrhá. Podmáznuto Uhuporem. Na křidélka stačí 3x10mm.

EPP má proti PS jednu výhodu. Nemačká se. Někdy jsem PS znovu oživit pod vodní párou, ale to nejde všude a ne vždy se poradí.
MomoBrut

#17 Příspěvek od MomoBrut »

Skytex jsem na pronech používal v místech lepení uhlíkových tyček, pak se nikdy nestalo, že by se uhlíková tyčka z pronu vytrhla. Na křidélka jsem to nepoužíval, tam sem používal nějakou průhlednou 3M pásku a pod ni uhupor, osvedčilo se mi to výborně. Mám Shiftyho stále provozuschopného, jen už má 11 let.
Co se týče tohodle epp kousku, ty panty podlepím taky tou páskou, skytex nepoužiju, není průhledný a bylo by to hnusné.
MomoBrut

#18 Příspěvek od MomoBrut »

Tak po čase ... Směrovky pant nahoře podlepený z obou stran, křidélkové panty stejně podlepeny u kořene, výškovka není třeba. Vždy použita kvalitní průhledná páska spolu s uhu porem, drží to opravdu dobře, to vydrží. Nakonec létám vrtule APC 3D 8x4.1 na masakry, na pohodovější létání pak 9x3.7, a myslím že je i celkově lepší, univerzálnější, umí i divoce za cenu většího příkonu, určitě lépe ofukuje plochy, je to cítit. Na směrovku s vektorovaným motorem vyloženě nedoporučuji plastové převody. Baterie Turnigy poslední nanotech plus 300/70C můžu směle doporučit, snáší nabíjení větším proudem bez náznaku zvýšení teploty (dle výrobce až 15C) a mají opravdu 300 mAh, pokud se to nechá zhebnout až na regulátor, vnitřní odpor na článek je 45 mOhm, což je na tak malé a lehké super hodnota. Doba letu do pádu na regl je 7:12, normálně létám 6 minut.
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“