Firma Microcon

Pokrok se nedá zastavit. Nástroje řízené pomocí počítače ulehčují výrazně práci. Výroba strojů, příprava podkladů výkresů. I poptávky a nabídky mezi rcmaniaky.
Zpráva
Autor
pby

Re: Firma Microcon

#16 Příspěvek od pby »

Čerstvá zkušenost: Včera jsem objednal sadu motorů, včera mi došel potvrzovací email s fakturou, včera jsem to zaplatil. Teď by bylo hezké napsat, že mi včera došla zásilka :lol: , no nedošla, ale čekám každým dnem.
Objednáno na mejlu z kontaktů.

pby
Lark

#17 Příspěvek od Lark »

Když to tu sleduju, že někdo se dočká okamžité reakce a někdo žádné, tak mě napadlo jestli nemají na mail serveru nastavený nějaký filtr, který hází maily z určitých stránek do nevyžádané pošty. Ve Škodovce to tak třeba funguje a maily ze seznam.cz padaly do nevyžádané. Museli jsme si nastavit vyjimky.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Celeron »

Jo to jsem taky zažil. Volny, u kterýho mám asi 20 let email jeden čas hromadně rozesílal nějakýho vira a tak ho mělo kupa firemních serverů nastavenýho v blacklistu. Musel jsem firmy obvolat aby mě dali do vyjímek. Časem se to postupně všude vyřešilo ale bylo to dost protivný.
A nebo Tě Pavle prostě nemaj v Microconu rádi. :)
pavel123

#19 Příspěvek od pavel123 »

Asi mě nemají rádi... :cry:
Teorie, že moje maily končí v nevyžádané poště, mě taky napadla, tak jsem zkusil poslat i ze služebního mailu a taky nic.
A telefonovat zkouším několikrát denně.
Zkusím ještě párkrát napsat z toho služebního mailu, přestanu se ptát na cenu a rovnou napíšu, že si chci objednat. Ale váhám mezi 2 typy a chtěl jsem se jich zeptat.
P.
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
eco

#20 Příspěvek od eco »

pavel123 píše:Asi mě nemají rádi... :cry:
Teorie, že moje maily končí v nevyžádané poště, mě taky napadla, tak jsem zkusil poslat i ze služebního mailu a taky nic.
A telefonovat zkouším několikrát denně.
Zkusím ještě párkrát napsat z toho služebního mailu, přestanu se ptát na cenu a rovnou napíšu, že si chci objednat. Ale váhám mezi 2 typy a chtěl jsem se jich zeptat.
P.

Přesně to samé co u mně...psal jsem i z jiného emailu, a zase nic, taky potřebuji poradit.
Počkám do půlky týdne a když se neozvou, tak ať si to microcon strčí za klobouk, udělám kšeft číňanovi :)
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3
pavel123

#21 Příspěvek od pavel123 »

pby píše:Čerstvá zkušenost: Včera jsem objednal sadu motorů, včera mi došel potvrzovací email s fakturou, včera jsem to zaplatil. Teď by bylo hezké napsat, že mi včera došla zásilka :lol: , no nedošla, ale čekám každým dnem.
Objednáno na mejlu z kontaktů.

pby

Ahoj, prosím Tě, můžu mít indiskrétní dotaz jaký mail (jakého poskytovatele) jsi použil, že na Tvůj mail reagovali? Myslím jako třeba gmail, volny, centrum atd.?
V mém případě ignorují maily už ze 2 adres. Je to podivný přístup...

Díky
Pavel
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Celeron »

Pavle, autem to máš cca 4-5 km, tak si tam zajeď. :)
pavel123

#23 Příspěvek od pavel123 »

Celeron píše:Pavle, autem to máš cca 4-5 km, tak si tam zajeď. :)

Jirko, to jsi špatně změřil, je to při hrubým měření asi 17km. Ale ani to samozřejmě není nějaká vražedná vzdálenost a jak jsem psal už někde na začátku, v nejhorším to zkusím i s rizikem, že tam najdu jen zamčený dveře :) Teď tu týden nebudu pak mám v plánu si tam udělat výlet.
Nejdřív jsem myslel, že bude nějaká normální komunikace, pak jsem byl asi 10 dnů bez auta, tak to zatím moc nešlo.
P.
pby

#24 Příspěvek od pby »

Pro Pavla, motory jsem objednal z mého letitého emailu na seznamu a psal jsem na ve@microcon.cz. Odpověď došla z podpora@microcon.cz.

No a motory mám od včerejška doma. Poštou a pěkně balené.

PS. Text objednávky :
Dobrý den,

Prosím o zaslání níže uvedeného zboží:

3D motor komplet: 4x SX17-1003LQCEF + 1x SX17-1005LQCEF

Prosím o potvrzení objednávky. Platbu prosím předem na účet.

Dodací adresa :
pavel123

#25 Příspěvek od pavel123 »

Díky :)
tak tomu už opravdu nerozumím... asi se jim nelíbím.
Psal jsem na oba ty maily a včera jsem zkusil změnit text a napsal jsem rovnou objednávku na 3 motory a taky nic :(

P.
eco

#26 Příspěvek od eco »

Takže já jsem nakonec objednal v neděli motory na ebay a dnes je mám doma :D
Microcon si dál může hrát na mrtvého brouka, asi nepotřebují prodávat...
pavel123

#27 Příspěvek od pavel123 »

Už jsem jim 2x poslal přímo objednávku na 3 konkrétní motory a pořád nic... Takže tam někdy vbrzku zkusím zajet a uvidíme.
P.
pachop
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od pachop »

Ahoj ja jsem toto pondělí po e-mailu objednal a včera jsem měl motory v ruce , fakt si myslím jestli jim třeba tvoje e-maily nepadaji do spamu
http://www.pacho.cz
pavel123

#29 Příspěvek od pavel123 »

pachop píše:Ahoj ja jsem toto pondělí po e-mailu objednal a včera jsem měl motory v ruce , fakt si myslím jestli jim třeba tvoje e-maily nepadaji do spamu

Ahoj,
to mě už taky napadlo, ale že by ze dvou mailových adres?? Psal jsem ze seznamu a z práce, oboje úplně jiné adresy. A předmět posledního mailu "Krokové motory - objednávka" snad taky není důvod pro označení mailu jako spam.
Tak nevím...
P.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Celeron »

Možná že vše souvisí s tím, že Microcon přestal maloobchodně motory SX17 prodávat. Dokonce zmizely z jejich webu. Mám info, že je snad dodávají jen na objednávku od většího množství (řádově stovky kusů). Takže bohužel, zase ten číňan.
Odpovědět

Zpět na „CNC dílna“