unitedhobbies.com
kren píše:m2: jak si rozbehl to patrani? jakym zpusobem?
tks: já tam mám napsáno paid a potom POSTED.Je to tak správne?
no znamená to zaplaceno, odesláno - takže z tohoto pohledu to vypadá ok.
Sám jsem na to zvědavý - z Himodel už jsem těch objednávek udělal více a vždy to došlo do týdne, tak očekávám stejnou kvalitu služeb i tady
kren píše:m2: já bych jeste nevesel hlavu.Nevím pres jako sluzbu jsi si to nechal poslat ale pres to nejlevnejsi to trva az 39 dni a jeste to nemas ani mesic...takze klidne jeste 14 dni cekej......ale pro jistotu kde to tam na tech strankach je (ta dohledavaci sluzba)?
Ja hlavu nevesiam, ale vsetkym ostatnym to doslo do 14 dni ... dohladavanie je cez Your account : CHECK ORDERS : Warehouse status ... tam sa stlaci gombik s evidencnym cislom postovej zasielky a on doda Mail tracking plus informaciu nasledovneho znenia:
To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form (http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/e_mta1.jsp) or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email (mto@hkpo.gov.hk) or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.
Poštovné záleží na hmotnosti balíku a výběru dodací služby. Já to měl necelý 1kg a tou nejlevnější poštou to vyjde na 20Dolarů.georg píše:Kluci mužete mi prosim napsat jakým způsobem ste to posílali?? A kolik to stojí to poslat komplet jen poštovný a popřípadě další kraviny.
Pokud si strčíš něco do košíku a začneš uzavírat objednávku tak ti to napíše na kolik to poštovné vyjde.
Jo, a jde o to jestli budeš počítat s tím, že ti celníci nenapaří clo a dph - což se dá předpokládat, pokud je to uznačené jako Gift.
Ešteže som zareagoval a nečakal - volali mi dnes z pošty, že tú zásielku tam majú!! Neviem, či na základe mojej osobnej predvčerajšej návštevy alebo na základe urgencie Hong-Kongskej pošty, ale mám ju. Skôr tipujem na to druhé. A zásielka už bola označená na včerajší návrat späť k odosielateľovi...!
Čiže: dodacia doba na Slovensko je 10-14 dní odo dňa expedovania.
Nakoniec šťastný koniec, snáď.
Čiže: dodacia doba na Slovensko je 10-14 dní odo dňa expedovania.
Nakoniec šťastný koniec, snáď.