unitedhobbies.com

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kren
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od kren »

A to chodi z USA nebo z Hong kongu?
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Marek71 »

kren píše:A to chodi z USA nebo z Hong kongu?

Z Hong-Kongu, ale to je jedno.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
kren
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od kren »

tak uz jsem taky poslal objednavku.....pak napisu za jak dlouho to prislo atd..
m2
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od m2 »

Tak. Mesiac od objednania a nic nedoslo. Dnes som rozbehol patranie po zasielke cez Hong-Kong-sku postu... :cry:
tks
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od tks »

m2 píše:Tak. Mesiac od objednania a nic nedoslo. Dnes som rozbehol patranie po zasielke cez Hong-Kong-sku postu... :cry:

A v order status máš že to odeslali, jo?
Já objednával o víkendu tak uvidíme... :?
kren
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od kren »

m2: jak si rozbehl to patrani? jakym zpusobem?

tks: já tam mám napsáno paid a potom POSTED.Je to tak správne?
m2
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od m2 »

Mam to "odoslane z Hong-Kongu" 20.IX. ... Odkaz na na unitedhoobies na dohladavaciu sluzbu je priamo na Hong-Kong-sku postu, tak som im napisal do dohladavacieho centra, kedze elektronicky formular maju docasne nedostupny.
tks
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od tks »

kren píše:m2: jak si rozbehl to patrani? jakym zpusobem?

tks: já tam mám napsáno paid a potom POSTED.Je to tak správne?

no znamená to zaplaceno, odesláno - takže z tohoto pohledu to vypadá ok.
Sám jsem na to zvědavý - z Himodel už jsem těch objednávek udělal více a vždy to došlo do týdne, tak očekávám stejnou kvalitu služeb i tady :)
kren
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od kren »

m2: já bych jeste nevesel hlavu.Nevím pres jako sluzbu jsi si to nechal poslat ale pres to nejlevnejsi to trva az 39 dni a jeste to nemas ani mesic...takze klidne jeste 14 dni cekej......ale pro jistotu kde to tam na tech strankach je (ta dohledavaci sluzba)?
m2
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od m2 »

kren píše:m2: já bych jeste nevesel hlavu.Nevím pres jako sluzbu jsi si to nechal poslat ale pres to nejlevnejsi to trva az 39 dni a jeste to nemas ani mesic...takze klidne jeste 14 dni cekej......ale pro jistotu kde to tam na tech strankach je (ta dohledavaci sluzba)?

Ja hlavu nevesiam, ale vsetkym ostatnym to doslo do 14 dni ... dohladavanie je cez Your account : CHECK ORDERS : Warehouse status ... tam sa stlaci gombik s evidencnym cislom postovej zasielky a on doda Mail tracking plus informaciu nasledovneho znenia:

To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form (http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/e_mta1.jsp) or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email (mto@hkpo.gov.hk) or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.
georg
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od georg »

Kluci mužete mi prosim napsat jakým způsobem ste to posílali?? A kolik to stojí to poslat komplet jen poštovný a popřípadě další kraviny.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
tks
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od tks »

georg píše:Kluci mužete mi prosim napsat jakým způsobem ste to posílali?? A kolik to stojí to poslat komplet jen poštovný a popřípadě další kraviny.
Poštovné záleží na hmotnosti balíku a výběru dodací služby. Já to měl necelý 1kg a tou nejlevnější poštou to vyjde na 20Dolarů.
Pokud si strčíš něco do košíku a začneš uzavírat objednávku tak ti to napíše na kolik to poštovné vyjde.
Jo, a jde o to jestli budeš počítat s tím, že ti celníci nenapaří clo a dph - což se dá předpokládat, pokud je to uznačené jako Gift.
m2
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od m2 »

Ešteže som zareagoval a nečakal - volali mi dnes z pošty, že tú zásielku tam majú!! Neviem, či na základe mojej osobnej predvčerajšej návštevy alebo na základe urgencie Hong-Kongskej pošty, ale mám ju. Skôr tipujem na to druhé. A zásielka už bola označená na včerajší návrat späť k odosielateľovi...!

Čiže: dodacia doba na Slovensko je 10-14 dní odo dňa expedovania.

Nakoniec šťastný koniec, snáď.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Marek71 »

m2:
Tak je divné, že ti to Slov.pošta nedoručila... alebo aspoň oznámenie. No a inak clo a DPH asi neplatíš, že ? Aká je celková cena zásielky a čo si objednával ?
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
kren
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od kren »

PARAAADA tak me zasilka prisla za 7DNI!!!!!! :lol: tak to jsem necekal a bal jsem se toho ale je to super....
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“