LI-POL E-TECH 1700SP-jak je nabíjet???

NiCd, NiMH, LiPol, LiIon, LiFe, Pb...
Zpráva
Autor
Abu
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Abu »

rohe píše: tak ještě tak 15 minut po ukončení balancuje, i když balancuje už i při nabíjení. :wink:

No jasne, musi vykazovat nejakou cinnost, aby mel uzivatel dobry pocit ze nevyhodil svoje prachy zbytecne.... :D
Muj nazor na balancery nebalancery uz jsem ventilovat jinde, kdo chce tak si to najde. Ale pokud budou ty lipolky pripojeny k nabijecce Bel, tak jim nepomuze ani pozlaceny superbalancer posazeny diamanty :cry:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
tks
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od tks »

Abu píše:
rohe píše: tak ještě tak 15 minut po ukončení balancuje, i když balancuje už i při nabíjení. :wink:

No jasne, musi vykazovat nejakou cinnost, aby mel uzivatel dobry pocit ze nevyhodil svoje prachy zbytecne.... :D
Muj nazor na balancery nebalancery uz jsem ventilovat jinde, kdo chce tak si to najde. Ale pokud budou ty lipolky pripojeny k nabijecce Bel, tak jim nepomuze ani pozlaceny superbalancer posazeny diamanty :cry:

Používám LiPol z HiModel a zatím problém nemám - bez balanceru. Ale je fakt že až budu kupovat nový nabíječ tak asi nějaký takový který umí přímo s balancérem komunikovat (asi hyperion 1210)

Taky bych zkusil prodat Bel a koupit třeba JetiChar 30 + klidně i balancér jestli na to vyjde.
Pavel Urban
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Pavel Urban »

co maj všichni proti nabiječce bel??já tedy nejsem přes elektroniku ale bel už mám dva roky a zatim si na ní nemůžu stěžovat.
Pavel Urban
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pavel Urban »

tks píše:
Abu píše:

Používám LiPol z HiModel a zatím problém nemám - bez balanceru. Ale je fakt že až budu kupovat nový nabíječ tak asi nějaký takový který umí přímo s balancérem komunikovat (asi hyperion 1210)

Taky bych zkusil prodat Bel a koupit třeba JetiChar 30 + klidně i balancér jestli na to vyjde.

a ty máš jakou bel??
Abu
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Abu »

Pavel Urban píše:co maj všichni proti nabiječce bel??já tedy nejsem přes elektroniku ale bel už mám dva roky a zatim si na ní nemůžu stěžovat.

Pousti do baterek takovy pulzy, ktery Lipol/ion technologie neprezije. Ani niklacum to nedela moc dobre, ale prezijou to, Lixx nee. Vice treba zde -
http://www.zajic.cz/jaknabiji/jaknabiji.htm

A ohledne balanceru / omezovacu taky nejaka mereni tady -
http://www.zajic.cz/jakomezuji/jakomezuji.htm
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
tks
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od tks »

Pavel Urban píše:a ty máš jakou bel??

Asi jsem to blbě napsal, já mám práve JetiChar30 a jsem maximálně spokojen. Ale až budu brát něco výkonnějšího, tak to bude asi něco balancovací.
rohe
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od rohe »

Nebudu zakládat zbytečně nové téma, protože se to týká tohoto AKU.
Už dvakrát po vylétání v samokřídle (regl Jeti ECO 18, je nastaven)se při nabíjení do tohoto akupacku vešlo 1896 mAh, nabíjím v kombinaci s LBA10+. S erem přistávám hned jak zjistím, že už nemá výkon. Je možné, že by balancer vzal tolik mA při balancování? :roll:
Hobbit

#23 Příspěvek od Hobbit »

Je mozny ze neco sezere balancer, navic LBA10 ma docela vysoky vyrovnavaci proudy. Ostatne - jak moc balancuje poznas podle kontrolek, pripadne si k nemu pripichni pocitac a logview.

Navic je normalni, ze proti udany kapacite se clanky trochy lisi - do nekterejch dostanes vic, do nekterejch min.
Odpovědět

Zpět na „Akumulátory“