rohe píše: tak ještě tak 15 minut po ukončení balancuje, i když balancuje už i při nabíjení.
No jasne, musi vykazovat nejakou cinnost, aby mel uzivatel dobry pocit ze nevyhodil svoje prachy zbytecne.... Muj nazor na balancery nebalancery uz jsem ventilovat jinde, kdo chce tak si to najde. Ale pokud budou ty lipolky pripojeny k nabijecce Bel, tak jim nepomuze ani pozlaceny superbalancer posazeny diamanty
rohe píše: tak ještě tak 15 minut po ukončení balancuje, i když balancuje už i při nabíjení.
No jasne, musi vykazovat nejakou cinnost, aby mel uzivatel dobry pocit ze nevyhodil svoje prachy zbytecne.... Muj nazor na balancery nebalancery uz jsem ventilovat jinde, kdo chce tak si to najde. Ale pokud budou ty lipolky pripojeny k nabijecce Bel, tak jim nepomuze ani pozlaceny superbalancer posazeny diamanty
Používám LiPol z HiModel a zatím problém nemám - bez balanceru. Ale je fakt že až budu kupovat nový nabíječ tak asi nějaký takový který umí přímo s balancérem komunikovat (asi hyperion 1210)
Taky bych zkusil prodat Bel a koupit třeba JetiChar 30 + klidně i balancér jestli na to vyjde.
Používám LiPol z HiModel a zatím problém nemám - bez balanceru. Ale je fakt že až budu kupovat nový nabíječ tak asi nějaký takový který umí přímo s balancérem komunikovat (asi hyperion 1210)
Taky bych zkusil prodat Bel a koupit třeba JetiChar 30 + klidně i balancér jestli na to vyjde.
Pavel Urban píše:co maj všichni proti nabiječce bel??já tedy nejsem přes elektroniku ale bel už mám dva roky a zatim si na ní nemůžu stěžovat.
Pousti do baterek takovy pulzy, ktery Lipol/ion technologie neprezije. Ani niklacum to nedela moc dobre, ale prezijou to, Lixx nee. Vice treba zde -
http://www.zajic.cz/jaknabiji/jaknabiji.htm
Nebudu zakládat zbytečně nové téma, protože se to týká tohoto AKU.
Už dvakrát po vylétání v samokřídle (regl Jeti ECO 18, je nastaven)se při nabíjení do tohoto akupacku vešlo 1896 mAh, nabíjím v kombinaci s LBA10+. S erem přistávám hned jak zjistím, že už nemá výkon. Je možné, že by balancer vzal tolik mA při balancování?
Je mozny ze neco sezere balancer, navic LBA10 ma docela vysoky vyrovnavaci proudy. Ostatne - jak moc balancuje poznas podle kontrolek, pripadne si k nemu pripichni pocitac a logview.
Navic je normalni, ze proti udany kapacite se clanky trochy lisi - do nekterejch dostanes vic, do nekterejch min.