Heliburčák 2016
30 září – 2 říjen
30 září 12:00 do 2 říjen 0:00 v UTC+02
Aeroklub Břeclav z.s. Letiště 3486/2 690 03 Břeclav
Malagar píše: Ohledně vysílačky DX6i - jak je to s podporou novějších standardů? Někde jsem četl, že je nekompatibilní např. s WL Toys. Nebude pak potenciální problém v budoucnu? Ten zmíněný Taranis zvládne všechno? Přemýšlím, zda pro mě má aktuálně smysl rádio za 6 000 kč.
aviatik666 píše: "Radit začátečníkovi Taranis s Open Tx by mělo být trestné."
Naprostý souhlas, a k tomu ještě ty bláboly v jiných vláknech o kompatibilitě s příjímači jiných značek.Některé rady jsou zkrátka k nezaplacení...
czpredseda píše:To platilo dřív, dneska můžeš v poho lítat a nemusíš nic moc vědět, což asi (mimo jiné) stojí za velkým úspěchem Bladů a ubezpečuju vás, že těchhle lidí je výrazně víc než šťouračů.
aviatik666 píše:Jde o to, kdo jaké rádio považuje za "slušné"...
czpredseda píše:... To je rozdíl mezi modelářem a pilotem. Nebo snad ti, co je nezajímá, jak to funguje heliny a vůbec modely lítat nesmí? Možná za socíku.
Jak funguje v autě to a ono už je mi taky fuk a to jsem to dřív znal a všechno řešil, prostě na to nemám čas, není možné obsáhnout vše. Když se něco vysype, nechám si to opravit.
Marek_Km píše:Já osobně se za modeláře nepovažuju, jsem spíš létač, nicméně pádlový 6k. vrtulník jsem měl kvůli opravám po pádech rozebraný mockrát a to čeká každého. Možná v době záchran ve stabilizačních jednotkách už třeba tolik ne, ale nejspíš s tím dřív, nebo později pleskne a umět si to sám opravit se bude určitě hodit. A vědět, jak to funguje, taky není na škodu.
Malagar píše:ódu (začatečník, pokročilí, plné 3D) - to je předpokládám otázka přijímače, je to tak? Je na trhu něco malého co danou funkcionalitu má a dalo by se ideálně ovladat nějakou ze zmíněnách vysílaček? Nebo je to jen domény Blade heli?