Vojc29 píše:Jáá asi modoru nebo žlutou zeleného mám Bandita a Extru
Mne se ta modra hrozne libi.. ale modrou jsem mel Extru.. a bojim se, ze tahle svetlejsi pujde blbe videt.. tak prave vaham.. ta cervena tez nevypada zle.. Zelena a mango se mi moc nelibi..
Serva Zatím největší oříšek - vidím to na Hitec 5085MG - doporučuje i samotný výrobce. Na druhou stranu, po debatě s Jane Špatným (který do tohoto vlákna jistě brzo přispěje, protože na KMX má taky zálusk ) už si nejsem tak jistý - kvalita Hiteců v poslední době trošku kolísá.
Myslíš jako něco ve smyslu: měl jsem 4 ks HS 5035, jeden odešel při zapnutí, další po nějaké době lítání. Sehnal jsem 5tý, ten necentruje. HonzaP je na tom podobně. Honzis (nebo sefrnaci) to samý, ale s 5065 tuším, posílal je na reklamaci že nedrží střed a vrátilo se to jakože na servu nebyla nalezena závada. Podle mě ty Savoxy nebo Hyperiony nejsou tak drahý...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Myslíš jako něco ve smyslu: měl jsem 4 ks HS 5035, jeden odešel při zapnutí, další po nějaké době lítání. Sehnal jsem 5tý, ten necentruje. HonzaP je na tom podobně. Honzis (nebo sefrnaci) to samý, ale s 5065 tuším, posílal je na reklamaci že nedrží střed a vrátilo se to jakože na servu nebyla nalezena závada. Podle mě ty Savoxy nebo Hyperiony nejsou tak drahý...[/quote]
Savoxy docela chodí To hitec v poslední době ee
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
A jaké Savoxe máš vybrané do Katany MX? Jinak k barvě, váhal jsem mezi červenou a zelenou, nakonec jsem si zamluvil zelenou. Bandita mám modrého, tak další modré letadlo zatím nechci
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Opět se mi vrátily serva HS 5065 a opět nedrží střed a to z jedné strany. " Vyměnili jsme převody" a žádná jiná odpověď že by (už podruhé) to třeba zkusili namontovat do éra a vyzkoušet na kornidlech. Já bych se nad tím zamyslel a hledal chybu. Zřejmě je to ale pro prodejce který jich bere v takovém množství pouze detail a vlastně to nic neznamená. Peníze máme. Takže třetí měsíc serva pouze vlastním.
Jindra_S píše:Myslíš jako něco ve smyslu: měl jsem 4 ks HS 5035, jeden odešel při zapnutí, další po nějaké době lítání. Sehnal jsem 5tý, ten necentruje. HonzaP je na tom podobně. Honzis (nebo sefrnaci) to samý, ale s 5065 tuším, posílal je na reklamaci že nedrží střed a vrátilo se to jakože na servu nebyla nalezena závada. Podle mě ty Savoxy nebo Hyperiony nejsou tak drahý...
Jeste bych se rad zeptal... mozna na banalitu.. ale nikdy jsem to nedelal, tak abych motor neznicil..
Jak vyndam tu hridelku a loziska? Normalne se to da celkem lehce vytahnou.. myslim to vinuti, ale v tom statoru.. ci jak se tomu nadava, uz jsem z te elektroprumky precejen nejaky ten patek pryc.. je upevnena ta hridel.. dvema sroubkama na imbus, ty vytocim, ale hridel je tam porad pekne fest.. zkousel jsem to lehce vyklepnout z vnejsi strany uzsim predmetem a kladivkem.. ale bal jsem se poradne klepnout.. A ta loziska.. asi jsou jen dve.. z obou stran? To jedno u vinuti se zda byt zalepene.. to druhe sice ne, ale stejne nejde ven a nechce se mi to nejak drsne pacit.. A jak se vubec pozna, ze je lozisko v haji?
To Luke: Sice envím ak se pozná ložisko ale vím že hřídel jde docela dobře vytlačit opatrně svěrákem vyzkoušeno... a i sem ji vyklepl v pohodě bez poškození ale musí se tak akorát
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
HonzaS píše:Dnes ráno jsem zaslechl něco jako že Katany jsou už opravdu blízko! Jupííí, budou Vánoce! třeba už do týdne!?
Ja uz mu psal nedockave tohle pondeli.. A Kuba odepisoval, ze by meli byt uz ten den v Praze, ze zalezi uz jen na celnika, kdy se to pusti dal do Olomouce nebo tak neco.. a ze teoreticky mozna uz pristi pondeli by to mohlo byt.. Tak pevne doufam.. uz to potrebuju..!