Katana MX - Precision Aerobatics

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
LukeKluke

Re: Katana MX - Precision Aerobatics

#16 Příspěvek od LukeKluke »

Vojc29 píše:Jáá asi modoru nebo žlutou zeleného mám Bandita a Extru :D

Mne se ta modra hrozne libi.. ale modrou jsem mel Extru.. a bojim se, ze tahle svetlejsi pujde blbe videt.. tak prave vaham.. ta cervena tez nevypada zle..
Zelena a mango se mi moc nelibi.. :P
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
HonzaS

#17 Příspěvek od HonzaS »

Jindra_S píše:

Serva
Zatím největší oříšek - vidím to na Hitec 5085MG - doporučuje i samotný výrobce. Na druhou stranu, po debatě s Jane Špatným (který do tohoto vlákna jistě brzo přispěje, protože na KMX má taky zálusk :D ) už si nejsem tak jistý - kvalita Hiteců v poslední době trošku kolísá.

Myslíš jako něco ve smyslu: měl jsem 4 ks HS 5035, jeden odešel při zapnutí, další po nějaké době lítání. Sehnal jsem 5tý, ten necentruje. HonzaP je na tom podobně. Honzis (nebo sefrnaci) to samý, ale s 5065 tuším, posílal je na reklamaci že nedrží střed a vrátilo se to jakože na servu nebyla nalezena závada. Podle mě ty Savoxy nebo Hyperiony nejsou tak drahý...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Vojc29 »

Myslíš jako něco ve smyslu: měl jsem 4 ks HS 5035, jeden odešel při zapnutí, další po nějaké době lítání. Sehnal jsem 5tý, ten necentruje. HonzaP je na tom podobně. Honzis (nebo sefrnaci) to samý, ale s 5065 tuším, posílal je na reklamaci že nedrží střed a vrátilo se to jakože na servu nebyla nalezena závada. Podle mě ty Savoxy nebo Hyperiony nejsou tak drahý...[/quote]

Savoxy docela chodí :) To hitec v poslední době ee :(
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
HonzaS

#19 Příspěvek od HonzaS »

A jaké Savoxe máš vybrané do Katany MX? Jinak k barvě, váhal jsem mezi červenou a zelenou, nakonec jsem si zamluvil zelenou. Bandita mám modrého, tak další modré letadlo zatím nechci :)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
honzis

#20 Příspěvek od honzis »

Opět se mi vrátily serva HS 5065 a opět nedrží střed a to z jedné strany.
" Vyměnili jsme převody" a žádná jiná odpověď že by (už podruhé) to třeba zkusili namontovat do éra a vyzkoušet na kornidlech. Já bych se nad tím zamyslel a hledal chybu. Zřejmě je to ale pro prodejce který jich bere v takovém množství pouze detail a vlastně to nic neznamená. Peníze máme.
Takže třetí měsíc serva pouze vlastním.
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Vojc29 »

HonzaS: Přemýšlím o tomto : ale nejsem ještě jednoznačně rozhodnutej...

http://www.va-models.com/eshop1/sh0255m ... -4073.html
Jindra_S
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Jindra_S »

HonzaS píše:
Jindra_S píše:Myslíš jako něco ve smyslu: měl jsem 4 ks HS 5035, jeden odešel při zapnutí, další po nějaké době lítání. Sehnal jsem 5tý, ten necentruje. HonzaP je na tom podobně. Honzis (nebo sefrnaci) to samý, ale s 5065 tuším, posílal je na reklamaci že nedrží střed a vrátilo se to jakože na servu nebyla nalezena závada. Podle mě ty Savoxy nebo Hyperiony nejsou tak drahý...

Ano, přesně tyhle informace mám bohužel na mysli. :(
-
LukeKluke

#23 Příspěvek od LukeKluke »

Jeste bych se rad zeptal... mozna na banalitu.. ale nikdy jsem to nedelal, tak abych motor neznicil..

Jak vyndam tu hridelku a loziska? Normalne se to da celkem lehce vytahnou.. myslim to vinuti, ale v tom statoru.. ci jak se tomu nadava, uz jsem z te elektroprumky precejen nejaky ten patek pryc.. je upevnena ta hridel.. dvema sroubkama na imbus, ty vytocim, ale hridel je tam porad pekne fest.. zkousel jsem to lehce vyklepnout z vnejsi strany uzsim predmetem a kladivkem.. ale bal jsem se poradne klepnout..
A ta loziska.. asi jsou jen dve.. z obou stran? To jedno u vinuti se zda byt zalepene.. to druhe sice ne, ale stejne nejde ven a nechce se mi to nejak drsne pacit..
A jak se vubec pozna, ze je lozisko v haji?
MC-20, T-rex450, VariantIII, RCF - CrackPittsMini CrackPitts SU29 Depron Extra300L, PA - KatanaMX
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Vojc29 »

To Luke: Sice envím ak se pozná ložisko ale vím že hřídel jde docela dobře vytlačit opatrně svěrákem vyzkoušeno... a i sem ji vyklepl v pohodě bez poškození ale musí se tak akorát :)
HonzaS

#25 Příspěvek od HonzaS »

Dnes ráno jsem zaslechl něco jako že Katany jsou už opravdu blízko! Jupííí, budou Vánoce! :D třeba už do týdne!? :-)
LukeKluke

#26 Příspěvek od LukeKluke »

HonzaS píše:Dnes ráno jsem zaslechl něco jako že Katany jsou už opravdu blízko! Jupííí, budou Vánoce! :D třeba už do týdne!? :-)

Ja uz mu psal nedockave tohle pondeli.. A Kuba odepisoval, ze by meli byt uz ten den v Praze, ze zalezi uz jen na celnika, kdy se to pusti dal do Olomouce nebo tak neco.. a ze teoreticky mozna uz pristi pondeli by to mohlo byt..
Tak pevne doufam.. uz to potrebuju..! :)
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Vojc29 »

Dneska dorazili do Olmika :) dle toho co mi psal Kubajs :) Už se těším pánové...
HonzaS

#28 Příspěvek od HonzaS »

Kuba říkal, že moje je nejhezčí! (Nebo já to tak aspoň pochopil :lol: )
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Vojc29 »

HonzaS píše:Kuba říkal, že moje je nejhezčí! (Nebo já to tak aspoň pochopil :lol: )

Tak to pak jo :D :D Máš tam už jmenovku Hanes?
LukeKluke

#30 Příspěvek od LukeKluke »

HonzaS píše:Kuba říkal, že moje je nejhezčí! (Nebo já to tak aspoň pochopil :lol: )

:D Sakra.. asi chci tu Tvoji.. tam z toho bude aukce.. :P
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“