Otrokovické históóórky

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jardátor

Re: jak přinutit stíhačku lítat

#16 Příspěvek od Jardátor »

corsair píše:no jen aby to nebyla tato :mrgreen:

Ne kurňa,to néni ona.Škoda.Ale podoba tu je,len tu hubu má více otevřenů-myslím ta moja
Jardátor

#17 Příspěvek od Jardátor »

Jardátor píše:
TERAZKY píše:Najprv som si podľa názvu vlákna myslel, že pôjde o prosbu začiatočníka ako zvládnuť nejakú rýchlu a vratkú sviňu..
Ale vidím, že ide o zásadný problém. Tu Ti musí poradiť nejaký starší ostrielaný ženáč.

Nechcem nikoho menovať, aby to nebral osobne... :D :D

A terazky som opet v rici.Vrčí mi zase za zádama,mává křidélkama jak Remek v Bajkonuru.TeĎ mě kurňa napadlo,jestli jde robě aspoň na půl hodiny zalepit hubu-a jestli je na to lepší Purex nebo Hubu por.

A nevíš kurňa,jak se dá změři rychlosť letadla jezdícího po zemi? Včera sem v tem mrazu oprášil mustanga,na ostruhu uvázal ty zlaté krůžky co ta moja nosí na prstech a aji v tem mrazu létala za érem jk mesršmit.To byl kurňa sůboj.Kdyby tak létali Němci toš válku vyhráli.Ale potem sem létal já,barák kurňa zamklý,chrápal sem v bůďe se psem.Ešťě že je má tů bůdu zateplenů mojema havarovanýma epp éráma,jináč bylo po mně.
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Ancistrus01 »

[quote="Jardátor] A nevíš kurňa,jak se dá změři rychlosť letadla jezdícího po zemi? Včera sem v tem mrazu oprášil mustanga,na ostruhu uvázal ty zlaté krůžky co ta moja nosí na prstech a aji v tem mrazu létala za érem jk mesršmit.To byl kurňa sůboj.Kdyby tak létali Němci toš válku vyhráli.Ale potem sem létal já,barák kurňa zamklý,chrápal sem v bůďe se psem.Ešťě že je má tů bůdu zateplenů mojema havarovanýma epp éráma,jináč bylo po mně. [/quote]

Takhle jsem se už dlouho nezasmál :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
robotmz

#19 Příspěvek od robotmz »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rýchlosť sa meria nejakou trubicou, len neviem či pitotovou alebo močovodnou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BAPE

#20 Příspěvek od BAPE »

Jardátor píše:
corsair píše:Vyměnit stíhačku :mrgreen:

Toš to je taky kurňa dobrý nápad,ale jak si člověk zvykne na určitů frekvencu,už sa těžko přecházá.A takové otáčky na volt už druhá mět kurňa nebude,toš včil nevím.A ešťě máme malé pilotky,toš ty já nemožu opustit.Chce to lepší radu!

1.)Pořídit silný řetěz(max.délka 80cm) a obojek.
2.)Uvázat ke škopku s nádobím tak,aby z něj nevytáhla ruce,a neustále doplnovat škopek.
3.)Obojek sundat pouze tehdy když dovezou uhlí.

Při dodržení všech bodů úspěch zaručen.
Diskobarel

#21 Příspěvek od Diskobarel »

Jardo já z tebe umřu smíchy :D, takhle jsem se naposledy pobavil u tohoto záznamu :D: http://www.loupak.cz/video/hudba-a-zvuky/1169-cech-se-chysta-na-dovolenou-nejsi t náhodou ty? :D
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
jumper

#22 Příspěvek od jumper »

No asi si budeš muset vytvořit nákej černej fond.A pak záleží kolik si tam budeš spořit. :lol: :lol: :lol:
JuraS.

#23 Příspěvek od JuraS. »

nevím jak přitáhnout stíhačku k modelařině ale mě pomohlo v rybařině a to výrazně změnit manželku..a nejen v tom byla změna v lepšímu...o kolik ? sám říkám že 100% je málo, že se to ani nedá spočítat kolik jsem si polepšil...
mior
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od mior »

Jardátor píše:A ešťě máme malé pilotky,toš ty já nemožu opustit.

Tu vidím cestu! Pritiahni tie malé k modelárstvu a hneď uvidíš tú zmenu! Lebo Ty si pre ňu cudzí chlap, ale deti, to už je jej krv a to sa podporovať musí....
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Jardátor

#25 Příspěvek od Jardátor »

Diskobarel píše:Jardo já z tebe umřu smíchy :D, takhle jsem se naposledy pobavil u tohoto záznamu :D: http://www.loupak.cz/video/hudba-a-zvuky/1169-cech-se-chysta-na-dovolenou-nejsi t náhodou ty? :D

Toš já mám s tů mojů robů víc těch RC zážítků,bylo by to na malů knížku.enom kurňa nevím,jestli to sem psať,ať mě ti ministranti co to tu hlídajů nepošlů do řiti.Ale to š jednu vánoční příhodu eště povím:Jak bylo před Vánocama moc práce,toš sem sa sbalil a šel pracovat do putyky.A jak na sviňu se té mojí stíhačce spálil mixer když chtěla ušlehat vajca.Toš nic lepšího ju nenapadlo,než to ušlehat vrtulníkem.Jak to kurňa zbindovala,to dovčilka nevím,ale dala temu kurňa plné kule.Toš děcka volali do hospody,ať rychle letím dom,že je doma hrůza.V rychlosti sem vydul svojich 10 piveček,vykůřil balíček startek a poklusem zdrhal dom.Kurňa to byl pohled-vajca byly dokonale separované.Žlůtkama byla vymalovaná kuchyň,bílkama byla nahozená moja.Vypadala jak sňěhulák,enom dať mrkvu místo frňáku a na palicu kastrol.Šak až do Silvestra pěnila jak Purex,nafůklá byla jak lipolka a bzučela jak čínské serva.
madbull

#26 Příspěvek od madbull »

:D :) :D :) :D
Jardator jako pecka. :lol: jeste ted se rehnim.
nerušit...bastlím :-)
Jardátor

#27 Příspěvek od Jardátor »

madbull píše::D :) :D :) :D
Jardator jako pecka. :lol: jeste ted se rehnim.

A eště kurňa mám takovů zajímavů příhodu,jak sem té mojí předělal teho vibračního kamaráda-už kurňa nevím,jestli se temu říká Bohušek nebo Robertek,na 3článkové lipolky.To byl kurňa mazec,ale tož nevím,jestli sem patří trocha tej erotiky,no uvidím po 22.hodině.Škoda,že kurňa nevím,jaký je tu věkový průměr,jestli to tu možu umístit.Ale toš dyž bude víc zájemců starších 18 let,tož dajte vědět,dám to tu.Šak já s mojů už cosi pamatujem.moja pamatuje Šemíka dyž byl eště hříbě a já kurňa pamatuju Źižku dyž měl obě oči.
Naposledy upravil(a) Jardátor dne úte 07.02.2012 9:58, celkem upraveno 1 x.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od sharkcom »

Dobrý vlákno, toš pokračujte... :lol: :lol:
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
robotmz

#29 Příspěvek od robotmz »

s tým vrtuľníkom sa mi tomu nechce ani veriť, ale nasmial som sa jak sviňa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jardátor

#30 Příspěvek od Jardátor »

robotmz píše:s tým vrtuľníkom sa mi tomu nechce ani veriť, ale nasmial som sa jak sviňa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale toš dnes mám kurňa dobrů náladu,toš přidám eště jednu příhodu.Šak venku je kurňa zima jak v ruském filmu,toš popíjám nemrznůcí směs,a přemýšlám jestli mám vydat tu moju knížku o rc příhodách.Jak už sem psal v jiném vlákně,máme doma takovů malů chlupatů štěkavů potvoru-čivavu.Je kurňa lehčí než můj Piper,necelé 2kg,toš mě napadlo,že by sa mohla proletět vrťasem a pokochat sa pohledem z výšky na náš barák.A já nemám kurňa od myšlenky daleko k činom,toš jak moja odjela ke tchyni,dal sem sa do toho.Zavolal sem kamošovi,ten kurňa taky lítá s tím komisařem-Rexem,či jak temu říkáte,vzal vrťasa a za chvílu byl u mě.Vzal sem krabicu od vietnamských adidasek,a přivázal sem krabicu k tem lyžinám.A protože mám zvířata rád,eště sem té naší potvoře uďelal padák.Vzal sem spoďáry mojí,šak má prdel jak Hitler bunkr,to by ho kurňa v případě havárie zachránilo.Psovi se do krabice moc něchtělo,měl kurňa očiska vykulené jak Kalůsek na státní dluh,ale neubránil sa.Eště sem mu zkontroloval padák,a hurá do oblak.Zpočátku byl asi spokojený,ale jak kámoš nastůpal do velké výšky nad barák,toš sa chtěl mrknůt dole,a už padal.Eště že tam kurňa nebyla Kubišová se Srstků,to bych už seďel za týrání zvířat.No naštěstí sa otevřel hlavní padák a pes si to hrnul přímo do komína.Další štěstí bylo,že sa netopilo,jináč by byla z čivavy krajová specialitka.Toš rychle sem zdrhal dom ke krbu.Rozhrabal sem zbytky dřeva a výtáhl čivavu.Před pádem byl ratlík kurňa krásně bílý, jak proletěl tým komínem,tož vypadal jak naši nepřizpůsobivý spoluobčané.Toš rychle sem ho nacpal do myčky a ratlík byl za 10 min.jak ze škatulky.No a jak dojela moja,toš eště byla pochvala,že je krásně vymetený komín a okůpaný pes.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“