corsair píše:no jen aby to nebyla tato
Ne kurňa,to néni ona.Škoda.Ale podoba tu je,len tu hubu má více otevřenů-myslím ta moja
corsair píše:no jen aby to nebyla tato
Jardátor píše:TERAZKY píše:Najprv som si podľa názvu vlákna myslel, že pôjde o prosbu začiatočníka ako zvládnuť nejakú rýchlu a vratkú sviňu..
Ale vidím, že ide o zásadný problém. Tu Ti musí poradiť nejaký starší ostrielaný ženáč.
Nechcem nikoho menovať, aby to nebral osobne...![]()
A terazky som opet v rici.Vrčí mi zase za zádama,mává křidélkama jak Remek v Bajkonuru.TeĎ mě kurňa napadlo,jestli jde robě aspoň na půl hodiny zalepit hubu-a jestli je na to lepší Purex nebo Hubu por.
Jardátor píše:corsair píše:Vyměnit stíhačku
Toš to je taky kurňa dobrý nápad,ale jak si člověk zvykne na určitů frekvencu,už sa těžko přecházá.A takové otáčky na volt už druhá mět kurňa nebude,toš včil nevím.A ešťě máme malé pilotky,toš ty já nemožu opustit.Chce to lepší radu!
Jardátor píše:A ešťě máme malé pilotky,toš ty já nemožu opustit.
Diskobarel píše:Jardo já z tebe umřu smíchy, takhle jsem se naposledy pobavil u tohoto záznamu
: http://www.loupak.cz/video/hudba-a-zvuky/1169-cech-se-chysta-na-dovolenou-nejsi t náhodou ty?
madbull píše::D![]()
![]()
![]()
![]()
Jardator jako pecka.jeste ted se rehnim.
robotmz píše:s tým vrtuľníkom sa mi tomu nechce ani veriť, ale nasmial som sa jak sviňa![]()
![]()
![]()
![]()