Tak jsemsi taky pořídil Swifta II, a to jako své vůbec první RC letadlo. Nevím, zda-li to byla nejlepší volba. Ale taky je to možná nezkušeností.
Prostě furt nelítá k plné spokojenosti.
Chtěl jsem se teda zaptat, jestli někdo nevíte co s tím. Lítá hrozně líně - plyn furt na maximum. Stoupat se mu moc nechce, trim elevonů mám potažený na maximum (je i vidět, že jsou rochu zvedlé) a i přesto ho jestě musím potahovat výškovkou, jinak prostě sklápí čumák k zemi. O klidném plachtění si taky můžu nechat jen zdát o akrobacii ani nemluvě.
Zkoušel jsem elaborovat s těžištěm. Ale už nemám vpředu co očesat. A při zkoušení podle návodu na zemi mi to přijde jako spíš těžký na zadek. Ale při letu to padá čumákem dolů. Ta k nevím. On ten návod je vůbec takový prapodivný. Zkusím kousek opsat, až budu večer doma. To jen jestli jsem já tak nechápavý.... nebo je ten návod na...
Osazen je origoš díly o MS composit. Baterka 7pak NImH 700mAh. No výdrž samozřejmě na ho... Li-pol mě asi neminou. A zřejmě i stříďák... Grrr...peníze!!! Vrtukle APC 8x6. Docela lituju, že jsem raději nekoupil Toro.
Letový projev porovnávám s křídlem od známého. Má ho sice starší a z druhé ruky,ale na 300 motor a 2s Li-Pol mu tolítá krásně dloho, stoupá skoro kolmo, krásně plachtí...
Pokud někdo máte nápad co stím... jestli dovážit na zadek...zkusit jinou vrtuli...??? Opravdu netuším. Ani ten známý, co mito zalítává