Jak lítá SWIFT II ?
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
Jak lítá SWIFT II ?
nazdárek lidi. Nedávno jsem se tady ptal na něco ohledně samokřídel. Teď budu trošku konkrétnější. MS COMPOSIT má celkem slušnou cenu na jednu barevnou variantu SWIFTU II. Když ho koupím,tak éro+motor+převodovka+regulátor+poštovný vyjde na 1560kč,což je podle mě velice slušný. Ten motor je 300. Máte někdo nějaké zkušenosti? Nechci ani tak lítat kombat,jen si tak poletovat. Ono mu dá i tak dost zabrat moje rýtí polností 
swift
mám ho a s 300 6v + převod to lítá super,záleží hlavně na bateriích.pokud se chceš vyblbnout za barákem,tak ho za ty prachy vem.
Vzlétnout můžeš,ale přistát musíš!!
Tak hurá do vzduchu!!!!!
letuschopné:Me 109 12,7ccm,Fokker DIIV 3,5ccm,ION +Pro Roton 400,IL-2 4,6ccm
Tak hurá do vzduchu!!!!!
letuschopné:Me 109 12,7ccm,Fokker DIIV 3,5ccm,ION +Pro Roton 400,IL-2 4,6ccm
- jakub_czakovice
- Kontaktovat uživatele:
Swift 2
Mám swifta, a jsem naprosto spokojen. Použil jsem ho k modelářskému comebacku, a rozhodně to nebyla špatná volba. Faktem ale je, že je opravdu měkčí a chulostivější než předcházející generace. A to jak swift od MSC, tak nové ekvivalentní minitornádo od telinku.
Co se týče pohonu S300 nedoporučuji. Létal jsem ho s převodovkou abych ho následně vytunil za laciný čínský střídák od GWS (tuším 2215/T)(čemech), který stojí asi 1100 korun (včetně reglu a prog karty). Což byla cena za kterou jsem koupil speed, jeti regl a převodovku. S GWS a 2x Lipo (1250mAh) si užiješ cca 10 minut srandy na jedno nabití. Při správném těžišti letí swift kam ho pošleš (neodpouští chyby) a zvládne i elegantní obrácené lopingy. Pohon je relativně příjemný ale také není nijak přemotorovaný, oproti S300 je to ale ohromnej rozdíl.
Nechci tvrdit že se speedem je to o ničem, ale po týdnu poletování tlačíš páku plynu dopředu tak že jí málem vyrveš z rádia, a to ani nemluvím o tom že si s ním neužiješ pořádnou srandu, pro kterou bylo stvořeno, a která vyžaduje trochu silnější pohon.
čau J.
Co se týče pohonu S300 nedoporučuji. Létal jsem ho s převodovkou abych ho následně vytunil za laciný čínský střídák od GWS (tuším 2215/T)(čemech), který stojí asi 1100 korun (včetně reglu a prog karty). Což byla cena za kterou jsem koupil speed, jeti regl a převodovku. S GWS a 2x Lipo (1250mAh) si užiješ cca 10 minut srandy na jedno nabití. Při správném těžišti letí swift kam ho pošleš (neodpouští chyby) a zvládne i elegantní obrácené lopingy. Pohon je relativně příjemný ale také není nijak přemotorovaný, oproti S300 je to ale ohromnej rozdíl.
Nechci tvrdit že se speedem je to o ničem, ale po týdnu poletování tlačíš páku plynu dopředu tak že jí málem vyrveš z rádia, a to ani nemluvím o tom že si s ním neužiješ pořádnou srandu, pro kterou bylo stvořeno, a která vyžaduje trochu silnější pohon.
čau J.
když jsem hrával minigolf měli jsme heslo: "tak ať to padá" 
Caues,ja mam Swifta II se Speedem 3OO,baterky osmiclanek Nimh jeste od Telinku(dneska uz je myslim prestali dodavat).Skvely ero na vyblbnuti,vitr mu moc neva,jen si dokoupím Lipolky,tech osm minut lítání je málo. Trosku mi sice chybí směrovka,ale to je daň za samobrkké uspořádání..Dá se s ním létat všude,kde ti na to stačej ruce,jeden čas jsem s ním dokonce lítal aerovleky(na laně byl Krajánek od Formoplastu,doplněný o brzdy,prostě za ty money je to super psina...Neváhej...
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
Oj oj,je to ale dilema tohle rozhodování
Swifta původně dělal telink? Pořád jsem na vážkách jestli Swifta,nebo tomahawk bez motoru. Do tomahawka bych musel dokoupit standart serva a do svifta stačí mikro,který mám. Bližší je mě lítání s kluzákem(asi geny podědovi)
ale motor taky není k zahození,ikdyž ten můj v létě zhořel tak trošlu i s regulátorem
Moje chyba. Éro spadlo do obilí a jak jsem pro ně šel,tak jsem si omylem přidal plyn no a jak byla vrtule seklá v tom obilí,tak o malér bylo postaráno. Jen to za smrdělo