TO AR1- SZ
Odstranění barvy na Lexan
O to ani nejde - ale už mě nějak nebaví všechno číst - tím nechci říci že jsou dotazy nějaké nezáživné -jen už jde mania tak nějak bokem-kolem mě- ale mám pár lidí na ICQ a řeším to tam - takže si příště dám bacha a nebo nebudu vůbec reagovat - co se týče toho louhu - no ještě uvidíme jak to bude...
arda1BOT
TO AR1- SZ
TO AR1- SZ
ICQ 638556901
arda1 píše:O to ani nejde - ale už mě nějak nebaví všechno číst - tím nechci říci že jsou dotazy nějaké nezáživné -jen už jde mania tak nějak bokem-kolem mě- ale mám pár lidí na ICQ a řeším to tam - takže si příště dám bacha a nebo nebudu vůbec reagovat - co se týče toho louhu - no ještě uvidíme jak to bude...arda1BOT
TO AR1- SZ
Buď to musíš číst, nebo nereagovat. Spousta lidí mi píše na SZ, snažím se to převekslovat sem, protože nemám patent na rozum a oponentura je velice přínosná.
darth.hokro píše:Bohužel, Tuhle barvu jsem taky koupil, byla levnákupoval jsem černou metalízu.Stříknul karosku na 1:8 a udělalo to to samé co tobě
No je to na pendrek. Já ji koupil u Houšky a nijak jsem nad tím nepřemýšlel, čekal jsem, že v modelářským obchodě koupím kvalitní produkt, kolik stála vůbec netuším.