Vrtulník 9050 Legend, problém
Těžiště musí být v ose hřídelí hlavních rotorů.amirinda píše:přesně tak, zvednu otáčky, začne se pomalu zvedat, ale přitom couvá, zadní rotor se netočí. Trochu to jde pokud přidám plyn jako směr dopředu, pak se rotor roztočí a trochu to jde, ale myslel jsem, že pokud dám jen nahoru tak půjde kolmo nahoru. Kde je těžiště netuším, jak to zjistím?
Narovnej všechny listy v držácích, aby byly v poloze, kde jsou při letu.
Horní rotor pootáčej, až bude stabilizátor přesně kolmo k podélné ose.
Ukazovákama podepři závaží stabilizátoru a zvedej vrtulník hore.
Pokud se skloní předek nahoru, je těžiště vzadu, pokud dolů, pak by bylo vpředu před osou.
Správná poloha těžiště = vrtulník při podepření stojí vodorovně.
to platí obecně pro jakýkoli vrtulník, ovšem tyhle tříkanálový hračky, co mají prdelní vrtuli, je lepší nechávat těžší na předek, aspoň mají tendenci trochu letět dopředu.
Pokud lze, uprav polohu těžiště posunutím baterky.
.
.
taky jsem dostal k vanocum tento model, ale mam problem
1] ze se mi zda, ze se mi nenabiji (i kdyz prodejce s nim normalne vzletnul). Ten pocit mam z toho, ze kdyz dam vrtulnik na plne "pecky", tak jen vrti rotorem a nevzletne. Mohl by mi prosim nekdo vyfotit, jak ma zapojene kabely pri nabijeni? Sice k tomu mam navod, ale neodpovida tomu, co vidim na vrtulniku (kabely a vypinac off/on).
2] dnes nove pri spusteni dalkoveho ovladace se mi cervena dioda rychle rozblika a pak usne....
Diky moc
Hadak
1] ze se mi zda, ze se mi nenabiji (i kdyz prodejce s nim normalne vzletnul). Ten pocit mam z toho, ze kdyz dam vrtulnik na plne "pecky", tak jen vrti rotorem a nevzletne. Mohl by mi prosim nekdo vyfotit, jak ma zapojene kabely pri nabijeni? Sice k tomu mam navod, ale neodpovida tomu, co vidim na vrtulniku (kabely a vypinac off/on).
2] dnes nove pri spusteni dalkoveho ovladace se mi cervena dioda rychle rozblika a pak usne....
Diky moc
Hadak
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Já že mám takovou rc hračku vrtulníček speeder (koaxiální s motorkem jako legend) a píšou že tam je elektronické gyro ale když ho držim v ruce a zahejbám s nim tak se s vrtule ani jedna nijak nepohne tak jaký to gyro ná víznám ??? jedině že to je ten balancer co je nad vrtulema.
http://obchod.corfix.cz/QIShop/image/iid/1aac39d4-9b84-419d-a8c3-28481fd89881/Vrtulnik-SPEEDER-T07.aspx
http://obchod.corfix.cz/QIShop/image/iid/1aac39d4-9b84-419d-a8c3-28481fd89881/Vrtulnik-SPEEDER-T07.aspx
Re: Vrtulník 9050 Legend, problém
Dobrý den, taky mám tokový větší problém s tímto vrtulníkem. Nedávno ještě normálně lítal ale včera jsem s ním trochu šmrncnul o postel, pak jsem sním chtěl znova vzletět ale nešlo to rotory se sice roztočili, ale ne tak dost aby vrtulník vzlítl. Prosím nevíte čím to muže být ? Děkuji