Proč se ptáte pilotů F1, jaké auto je nejlepší na nákupy?
Neřešil bych to, fórum je od toho aby se diskutovalo a když se někdo slušně zeptá, tak proč mu neodpovědět, když se to třeba aktuálně nikde jinde neřeší (i když poslední dobou je toho hodně - no blíží se přeci Vánoce). Každý jsme někdy začínali 
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
Složitá věc. Jeden si myslí, že se všechno nakliká myší včetně vlastních dovedností a protože ve škole chrápal uvěří tomu že 100g vrtulníček pro děti bude lítat ve větru akrobacii.
Jiný se naučí pyroflip a už se cítí být povolaným určovat ostatním co a jak mají dělat.
Zrádci, podvodníci a darmožrouti obě větve téže blbosti rádi podporují neb jim poradci řekli rozděl a panuj. Když jeden druhému nevěří, jsou oba nejlíp ovladatelní třetím. Je to marnost, vlákno zralé na smazání.
Jiný se naučí pyroflip a už se cítí být povolaným určovat ostatním co a jak mají dělat.
Zrádci, podvodníci a darmožrouti obě větve téže blbosti rádi podporují neb jim poradci řekli rozděl a panuj. Když jeden druhému nevěří, jsou oba nejlíp ovladatelní třetím. Je to marnost, vlákno zralé na smazání.
Vrtulníky - hračky neeee.
Leda přidat kategorii:
"RC hračky" - a tam by patřili všechny dálkově ovládaný levný prdítka, at už to má podobu vrtulníku , letadýlka , auta nebo lodičky či čeho já vím ještě.
P.S.: Fórum je takový jaký ho děláme. Takže máme co jsme chtěli.
Leda přidat kategorii:
"RC hračky" - a tam by patřili všechny dálkově ovládaný levný prdítka, at už to má podobu vrtulníku , letadýlka , auta nebo lodičky či čeho já vím ještě.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
krtek2k píše:Vrtulníky - hračky neeee.
Leda přidat kategorii:
bohuzel pak by tu vznikla valka co do teto sekce patri a co ne
a fakt mi prijde. lidi co nemuzou rozdychat dotaz na model do 3.tis ze jsou idioti a to naprosty...
EVIL IS BACK 15.5.2012
pns píše:krtek2k píše:Vrtulníky - hračky neeee.
Leda přidat kategorii:
bohuzel pak by tu vznikla valka co do teto sekce patri a co ne![]()
a fakt mi prijde. lidi co nemuzou rozdychat dotaz na model do 3.tis ze jsou idioti a to naprosty...
dotaz nevadí, když se to neřeší v třech dalších vláknech okolo
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
1. Ono by stačilo, kdyby člověk který příjde novej nemohl hned zakládat vlákno ale musel napsat do nějakýho s podobnou tématikou.
2. Potom by ale chtěl od nás trochu umírněnosti a při každém problému s nějaým šroubkem nezakládali nové vlákno.
3. V neposlední řadě se tu dost lidí rádo vykecává a prosazuje svoje názory, proto jsou nesmyslný vlákna od nováčků třeba týden plný příspěvků. Je to smutný, ale když tady člověk chce najít opravdu nějakou informaci musí se prohrabat tunou s prominutím "zvratků" než něco najde.
Tak že sečteno a podtrženo, podstatě si za to můžeme sami, protože se tu velká část ráda vykecává, hádá a prosazuje svoje názory a hraje si na oborníky. Kdybychom méně psali a víc přemýšleli a drželi se tématu vlákna a nehádali se, bude to tu přehlednější a možná i ti začátečníci něco najdou.
2. Potom by ale chtěl od nás trochu umírněnosti a při každém problému s nějaým šroubkem nezakládali nové vlákno.
3. V neposlední řadě se tu dost lidí rádo vykecává a prosazuje svoje názory, proto jsou nesmyslný vlákna od nováčků třeba týden plný příspěvků. Je to smutný, ale když tady člověk chce najít opravdu nějakou informaci musí se prohrabat tunou s prominutím "zvratků" než něco najde.
Tak že sečteno a podtrženo, podstatě si za to můžeme sami, protože se tu velká část ráda vykecává, hádá a prosazuje svoje názory a hraje si na oborníky. Kdybychom méně psali a víc přemýšleli a drželi se tématu vlákna a nehádali se, bude to tu přehlednější a možná i ti začátečníci něco najdou.
- svatá pravda. Nejde nic dodat.Digis píše:podstatě si za to můžeme sami, protože se tu velká část ráda vykecává, hádá a prosazuje svoje názory a hraje si na oborníky. Kdybychom méně psali a víc přemýšleli a drželi se tématu vlákna a nehádali se, bude to tu přehlednější
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
souhlasím pouze s jedním .......... tohle vlákno bylo založeno opravdu nešťastně .....
...... zakladateli doporučuju www.mojehobby.cz /sekce vrtulníky - tam se začátečníci s podobnýma dotazama kamenují a tlučou klackama po hlavě ....
neříkám že všem ....... ale pár lidí na mojehobby.cz se do noty trefíš.
...... zakladateli doporučuju www.mojehobby.cz /sekce vrtulníky - tam se začátečníci s podobnýma dotazama kamenují a tlučou klackama po hlavě ....
neříkám že všem ....... ale pár lidí na mojehobby.cz se do noty trefíš.
- jak jsem uvedl v zakládacím příspěvku - jestli jsem se netrefil do směrování fora, tak smazat. Ale podle velkého množství postů v krátkém čase topic není jen můj dojem.OPR píše:souhlasím pouze s jedním .......... tohle vlákno bylo založeno opravdu nešťastně .....
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking:
Na rcmanii mam uplne stejny nazor. Taky mi prijde ze se tu nekdy zbytecne dohaduje, kdyz se tu cloveku co chce hracku vnucuje 3D vrtulnik.
Urcite jsou zacatecnici co si mysli ze si s Walkerou zalitaji 3D, u nich je potreba jim to opravdu vymluvit, ale pokud si nekdo jen chce poletovat v obyvaku ci v telocvicne, pripadne neco pro decko, ci nevi jak moc ho to chytne, prijde mi zbytecne jit rovnou do Trexe.
Myslim ze by bylo rozumne udelat nove Tema "RC hracky" at tu hledaci hracek neprovokuji nektere piloty F1
Na rcmanii mam uplne stejny nazor. Taky mi prijde ze se tu nekdy zbytecne dohaduje, kdyz se tu cloveku co chce hracku vnucuje 3D vrtulnik.
Urcite jsou zacatecnici co si mysli ze si s Walkerou zalitaji 3D, u nich je potreba jim to opravdu vymluvit, ale pokud si nekdo jen chce poletovat v obyvaku ci v telocvicne, pripadne neco pro decko, ci nevi jak moc ho to chytne, prijde mi zbytecne jit rovnou do Trexe.
Myslim ze by bylo rozumne udelat nove Tema "RC hracky" at tu hledaci hracek neprovokuji nektere piloty F1
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ono ta asi nebude moc o vrtulnících ani o modelech, ale spíše o modelářích.
Ohledně tématu:
Lidem jezdícím sotva s nákupním košíkem, doporučuji přemýšlet nad tím, co říkají piloti F1.
Ohledně tématu:
Lidem jezdícím sotva s nákupním košíkem, doporučuji přemýšlet nad tím, co říkají piloti F1.
Naposledy upravil(a) TomasC dne úte 07.12.2010 14:24, celkem upraveno 1 x.
AdamProg píše:Howking:
Na rcmanii mam uplne stejny nazor. Taky mi prijde ze se tu nekdy zbytecne dohaduje, kdyz se tu cloveku co chce hracku vnucuje 3D vrtulnik.......
Protože jsem se účastnil té diskuse ve vedlejším vlákně, tak snad k tomu tohle:
Tazatel začal s nápadem pořídit si nějaký jednorotor na úrovni 450, 500.
Nejen já jsem ho upozornil na to, co tohle rozhodnutí obnáší. Jako alternativu jsem mu konkrétní funkční hračku navrhnul.
3D, benzín, viset půl hodiny......, to byly jeho nápady.
Re: Proč se ptáte pilotů F1, jaké auto je nejlepší na nákupy
Howking píše:Proč se všichni chodí ptát pilotů formule 1, jaké superlevné autíčko je nejlepší na nákupy do Teska? Smiřte se s tím, že oni to prostě nevědí...
Vědět to můžou, proč by ne
Máš pocit, že z hlediska ostatních kategorií se tady vyskytují především "závodní modeláři" nebo spíše nadšenci, kteří to berou "jen" jako koníček? I u letadel se tady řeší spíš modely z EPP nebo levná výbava z Číny než jak vybavit závodní brus a jak zlepšit svůj výkon o setinu vteřiny nebo bod při hodnocení. Takže mi nepřijde až tak divné, že u vrtulníků je to stejné. Jen jsou na to asi "opravdoví vrtulníkáři" trošku citlivější než modeláři z jiných oborů.