Zakoupil jsem si tento model s obrovskou radostí, že se po 30-ti letech vrátím k modelařině pro radost.Po sestavení hurá na první let, a výsledek jinak nemohl dopadnout,( let cca 20 sekund), rozlomený trup hned za motorem, na místě jsem ho opravil vteřinovým lepidlem , a hurá na druhý pokus.Udržel jsem ho ve vzduchu tak 3 min. a známka za akrobacii,( samozřejmě nechtěná),by byla vysoká-větroň jsem sundával asi hodinu z patnácti metrové břízy. Kabina opět na kaši, ulomená část vyškovky. Opět jsem to vše slepil vteřiňákem, výškovku uříz podle druhé strany. Další den pokus č.3, a opět nezkušená pilotáž, a náraz do země, výsledek trup totálně zkrácený a deformovaný v prostoru kabiny. To už jsem se naštval, a celý trup uvnitř vyztužil lepidlem PUREX vlepením dýhy , musel jsem vlepit znovu i motorové lože, opravit kabinu. Další pokus jsem provedl následující den, a štěstí bylo že jsem narazil na modeláře , a poprosil ho jestli by mě nepřesvědčil o tom , že to letadlo je schopné letu:Radost neměl protože měl už sedmé pivo, ale ukecal jsem ho , a kupodivu to létalo, sám byl překvypený jak to dokáže svižně létat, ve vzduchu mi předal řízení , a dal pár základních rad, jak se orientovat kam model letí, s tím jsem měl největší problém , a věřím tomu že nejsem sám ze začínajících modelářů, nejen oči ,ale pamatovat si taky kam byl poslední pohyb páček na vysílači.Teď už se mi podaří vylétat baterku, a krůček po krůčku zkoušet nové věci a seznamovat se z řízením modelu. Není to vůbec jednoduché, ale pomalu se to zvládnot dá,určitě jsem měl začít úplně jinak, beru to tak, že za blbost se platí,ale ta radost že to létá je jedinečná.