Kdy prijde DX8?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Genagen »

naily píše:no to není tak úplně pravda. Nemusíš mít do každého letadla extra přijímač, jen když přijímač přendaváš do jiného letadla, tak ho musíš znovu spárovat s jinou pamětí na vysílačce.

presne tohle jsem mel na mysli :-)
naily

#17 Příspěvek od naily »

Genagen píše:
naily píše:no to není tak úplně pravda. Nemusíš mít do každého letadla extra přijímač, jen když přijímač přendaváš do jiného letadla, tak ho musíš znovu spárovat s jinou pamětí na vysílačce.

presne tohle jsem mel na mysli :-)

Aha. :) To se ale da. Zabere to mit casu nez vytahani tech kabliku z prijimace. Trochu dyl to trva jen kdyz se snazim s DX6i (DSM2) parovat prijimac, ktery je jen DSM, tam to trva o neco dele.
naily

#18 Příspěvek od naily »

Ahoj,

Nenasel jste nekdo nekde manual k te DX8? Nejak se mi nechce smirit s tim, ze by na celem Netu nikde nebyl.....
boZZda

#19 Příspěvek od boZZda »

Ty už tu DX8 máš? Ještě si počkej 58 dní než vyjde ven.
Je to totiž velké tajemství co to bude umět, takže ani manuál nikde nenajdeš.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
naily

#20 Příspěvek od naily »

boZZda píše:Ty už tu DX8 máš? Ještě si počkej 58 dní než vyjde ven.
Je to totiž velké tajemství co to bude umět, takže ani manuál nikde nenajdeš.

No nemám. Ale je to v plánu. :) A právě proto bych chtěl ten manuál - u většiny věcí manuál procházím před tím, než si je objednám.
A říkal jsem si, že manuál by se nějak ven dostat mohl dříve než samotná vysílajda...
Kovboj

#21 Příspěvek od Kovboj »

boZZda píše:Ty už tu DX8 máš? Ještě si počkej 58 dní než vyjde ven.

I ty optimisto! :wink:
boZZda

#22 Příspěvek od boZZda »

počkej si. Má to být překvapení :wink:

Ostatně kvůli těm tajnostem a tak jsem si koupil Futabu 8FG a nelituji...
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
naily

#23 Příspěvek od naily »

boZZda píše:počkej si. Má to být překvapení :wink:

Ostatně kvůli těm tajnostem a tak jsem si koupil Futabu 8FG a nelituji...

Hmm, to mne by se moc nevyplatilo. K Futabe bych si musel dokoupit Spektrum modul, navic nema telemetrii a je drazsi...
demolátor

#24 Příspěvek od demolátor »

A neví se kdy vyjde dx10 a jaká bude cena???
Rád bych dx8 nebo dx10.
U dx8 snad nevadí že by jsem ovládal prsty ne??? Dx6i je taky palcovka ale prsty ji nevaděj. :roll:
naily

#25 Příspěvek od naily »

demolátor píše:A neví se kdy vyjde dx10 a jaká bude cena???
Rád bych dx8 nebo dx10.
U dx8 snad nevadí že by jsem ovládal prsty ne??? Dx6i je taky palcovka ale prsty ji nevaděj. :roll:

U DX10 se spekuluje, ze by to mohl byt srpen. Ale take se spekujuje, ze cena by mohl byt cca okolo 800-900 EUR. Coz je oproti DX8 narust vice nez vyrazny. Mam DX6i a take se rozhoduji mezi DX8 a DX10, ale zatim asi vede ten osmi-kanal. Krome dvou kanalu jsem nenasel, co by DX10 mela mit tak vyrazne navic. Tedy samozrejme krome toho, ze je to uz "i s pultem". Ale taky jsem presvedcen, ze DX8 pujde bez problemu ovladat prsty.
Surgical

#26 Příspěvek od Surgical »

Ono je to tak nějak furt dokola. Počítače nižší, střední a vyšší třídy se ani tak neliší počty kanálů, jako programovacími možnostmi, počty a druhy mixů, letových režimů atd. no a jako třešnička na dortu k tomu obvykle patří i vlastní mechanické provedení, počínaje skříní, možnostmi napájení, kvalitou a provedením křížových ovladačů a jejich snímačů....takže rozdíl mezi vysílačem střední a vyšší třídy rozhodně nespočívá v tom, že jeden je osmikanál a druhý desetikanál....
Někdo pro svoje poletování vystačí s tím, jiný se pro svoje modely a ambice bez druhého neobejde. Eto vsjo.
naily

#27 Příspěvek od naily »

Surgical píše:Ono je to tak nějak furt dokola. Počítače nižší, střední a vyšší třídy se ani tak neliší počty kanálů, jako programovacími možnostmi, počty a druhy mixů, letových režimů atd.

No takhle to, alespon zatim, byvalo. Ale pri porovnani DX8 a DX10 podle dostupnych informaci jsem zatim informace, ktere by to u techto dvou potvrzovaly, nenasel. Pokud mas nejake konkretni srovnani, tak urcite budu rad, pokud ho muzes poskytnout. Pri rozhodovani, co si koupit, by mne (a urcite i dalsim) to znacne pomohlo.

Surgical píše:no a jako třešnička na dortu k tomu obvykle patří i vlastní mechanické provedení, počínaje skříní, možnostmi napájení, kvalitou a provedením křížových ovladačů a jejich snímačů....

No, to je samozrejme subjektivni. Mnoho lidi napr. rika, ze DX6i je v tomto ohledu mizerna, ale mne naprosto vyhovuje. A tak nejak predpokladam, ze DX8 minimalne nebude horsi...
Skoky
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Skoky »

Maxipes píše:Diky, ale nepotesil si me :-(

O DX7 jsem prisel tak ted nevim jestli ji koupit znova nebo se poohlidnout jinde... Skoda ze Aurora ma tak debilni drat k antene a obrovskou nesikonvou antenu u prijimace...

Nazdar, taťka tu auroru ma a ten drát tam přilepil kouskem černé pásky a neni nic vidět a funkce je zachována. no a k te antene... ma sice tlustší konec ale příjmače jsou úzké takže jsou vhodné i pro modely s úzkým trupem.
Dnes modelář, zítra letec ...
SPECTRUM DX7i
Mustang P51-D (elektro),Tiger Trainer 40 (8.5ccm),MX2 2,3m(DLE 55)
létáme v:
Bánov(asfalt), Rudice(tráva), Šumice (vlastní let.-tráva) www.rajce.net/f289163003
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“