naily píše:no to není tak úplně pravda. Nemusíš mít do každého letadla extra přijímač, jen když přijímač přendaváš do jiného letadla, tak ho musíš znovu spárovat s jinou pamětí na vysílačce.
presne tohle jsem mel na mysli
Genagen píše:naily píše:no to není tak úplně pravda. Nemusíš mít do každého letadla extra přijímač, jen když přijímač přendaváš do jiného letadla, tak ho musíš znovu spárovat s jinou pamětí na vysílačce.
presne tohle jsem mel na mysli
boZZda píše:Ty už tu DX8 máš? Ještě si počkej 58 dní než vyjde ven.
Je to totiž velké tajemství co to bude umět, takže ani manuál nikde nenajdeš.
demolátor píše:A neví se kdy vyjde dx10 a jaká bude cena???
Rád bych dx8 nebo dx10.
U dx8 snad nevadí že by jsem ovládal prsty ne??? Dx6i je taky palcovka ale prsty ji nevaděj.
Surgical píše:Ono je to tak nějak furt dokola. Počítače nižší, střední a vyšší třídy se ani tak neliší počty kanálů, jako programovacími možnostmi, počty a druhy mixů, letových režimů atd.
Surgical píše:no a jako třešnička na dortu k tomu obvykle patří i vlastní mechanické provedení, počínaje skříní, možnostmi napájení, kvalitou a provedením křížových ovladačů a jejich snímačů....
Maxipes píše:Diky, ale nepotesil si me
O DX7 jsem prisel tak ted nevim jestli ji koupit znova nebo se poohlidnout jinde... Skoda ze Aurora ma tak debilni drat k antene a obrovskou nesikonvou antenu u prijimace...