semir píše:Mirek12 píše:mě se to moc líbylo, já to takhle nedovedu, takže dobréé pane!! muzika mě nevadila
100 ludi 100 chuti, lietaj rok s akrobatmi a potom sa sem vrat

Omg mne tu ide dohovarat niekto kto uz len podla nazorov s normalnym akrobatom podla mna nikdy nelietal a nema o tom ani sajnu!!!(kopany vykrut nemusi byt tahany moze byt aj tlaceny blik ci este stale nezaplo?) Mozno si myslis ze si velky pan ak lietas s epp ale s tym vie dobre lietat aj 5 rocne decko. Dalsia vec ako ty mozes vediet ako sa to lietadlo sprava pilotoval si ho niekedy?. A ako mozes tvrdit a snazit sa ma presvedcit ze ja robim daco ine s rukami nez robim?
Kolko mas rockov moj priznaj sa typujem ti tak 15:D
Myslim ze tato sekcia je spravena aby sa tu mohli uverejnovat videa. Ak si lepsi pred ved sa rad sa pozriem.
No ake mas lietadlo ty ked si teda taky spickovy akrobaticky pilot. A preco uz davno nesutazis a uz si vsetko nevyhral sak to je brnkacka ako tvrdis.
Mas velke reci ale skutky ziadne. Za tym co si videl na videu je skryta drina a drina potom simulator drina a zase len drina. To co som zaletel na videu sa neda zaletiet len tak na pockanie. Za tym co si videl je skrytych vela driny a ty mi povies ze ja lietam chvilu?
Prepac ale si k smiechu.
toto bol moj posledny prispevok k teme nenecham do seba rypat velkohubym clovekom co sa len vytahuje ale nic nedokazal.....
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str