Funtana X50 By me:)

Název této sekce snad mluví sám za sebe... odkazy na užitečné soubory, které se dají stáhnout. Prosím nic nelegálního...
Zpráva
Autor
SrAjni

#16 Příspěvek od SrAjni »

Fuzzi píše:pani zatial som tu nevidel vase videa :) a ta smerovka tam je a nebavim sa dalej. A na kamere vsetko vyzera inac a chcem vidiet vase videa potom sa mozme o neicom rozpravat:) Lebo kritizuje sa velmi lahko a vie to kazdy vol :)

s radostou zajtra sem upnem video flasha potom aj edga uvidime od pocasia raz je bezvetrie a svieti slnko o 15 minut tu snezi a leitaju tu sliepky po dedine :D :oops:
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
SrAjni

#17 Příspěvek od SrAjni »

semir píše:sorry ten prispevok s menom matafakla som pisal ja, chcel som tu napisat a nevedel som sa prihlasit pod svojim uctom, podarilo sa mi to az po odoslani.

nikoho tym nechcem urazit, ale ja takto modely zalietavam. ale pouzivam pritom obidve strany, co sa tyka kridelok.

smerovka sa pouziva nielen pri kopanych vykrutoch, ale aj pri bodovych vykrutoch, ked je model v nozaku a to som tam nevidel, pri nozaku zvykne byt (nie halovy) model trochu nosom hore, tvoj nebol.

autorotacia patri do akrobacie, ale mala by byt riadena a to sa mi na tvojom videu nepodarilo zachytit. stupavy vykrut nebol vobec pekne ukonceny, zabudol si robit nieco s rukami, ked sa ti zacal model obracat na chrbat. a pri vyberani tej plochej vyvrtky mi to pripadalo ako snaha nespadnut

aj ja som mal problemy s pouzivanim kridelok (aj nozak) do jednej strany, v mojom pripade to bola prava strana, pretoze lietam na mode 2, je jednoduchsie za knipel tahat ako tlacit ;-)

inak nie je tam zachytene pristatie. je model este cely ? ak ano, tak trenuj, aby to nabuduce bolo obojstranne ;-) model je to celkom fajn.

holt kazdy raz zacinal a vzdy je sa co ucit ;-)

uz pri normalnom nozaku bez smerovky nas edge a semirova extra padaju jak zostrelena kacica on to vie.a ak si naozaj pouzil smerovku vobec to nie je vidiet.jasne lebo je to na videu . . .
ja ked som tocil svojho edga a urobil som si 4 abo 8 doby vykrut pri kazdom som puzil kridielka smerovku a vyskovku a bolo to vidiet vzdy.
Ja uz sa nevyjadrujem upnem si videa.nemam xut sa hadat vcera som prisiel o vrtulnicek :(
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
s3030150

#18 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 16:38, celkem upraveno 2 x.
SrAjni

#19 Příspěvek od SrAjni »

no ten harrier som tiez dako nezaznamenal xD .
ale jak hovori semir to poletovanie s funtanou to minule video bolo ovela lepsie.
:wink: hej hej tiez lietam a cvicim edga dostavam do ruk este stale.dnes by som skusil natocit poletovanie s edgom ak bude dobre svetlo ale neviem nno.ci sa tam dostanem.ved vecer budem informovat,ale smir ma pravdu toto nie je sutaz aby sme si tu posielali videa a snazili si dokazovat kto je lepsi...o tom to nie je.kazdopadne za tu snahu to stalo ale naozaj vyber nejake pesnicky ktore niekto nepozna lebo toto je tak otrepane ze uz ani nvm ci nema kazdy pilot rovnaky muzikal jak ty. :cry: :oops:
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Fuzzi »

Aj tak stale nechapem o com vam dvom ide. vysku som nestracal. dokonca prvok co by si ty mohol povazovat ze dat kniple do vsetkych stran tam je az jeden. teda neviem ci ty za taky prvok nepovazujes aj kopane vykruty ale za to ja nemozem.

rad sa pozriem ako lietate vy do hudby ked sa v mojom lietani snazite hladat nezmyselne chyby ktore nie su opodstatnene a na ozajsne chyby ktore tam vidim ja ako akrobaticky pilot vobec nepoukazujete to o niecom asi svedci.

A ake chyby tam vidim ja?. No napriklad ze prvky neviem este presne nacasovat sem tam mi uchodi lietadlo z mojho letoveho priestoru alebo nedrzim presnu stopu a vychylujem sa sem tam z vysky ale smerom hore.

Zalet nieco podobne potom sa rad porozpravam ale nemam rad ked niekto vznasa kritiku ktora nema zmysel. Ked tak si sa mal spytat ze preco som v harrier rolls nedokoncil osmicku ktoru som zacal ? preco lebo ruky nedovolia je rozdiel lietat si len tak a lietat do hudby kde ta tlaci cas a vsetko musis trafit.

Tolko z mojej strany a tesim sa na vase videa. Budem len rad ked zacne tuto kategoriu trenovat aj neikto dalsi pretoze buduci rok by uz mala byt oficialna ale najmensie lietadlo moze mat 1300mm je to aj zamedzenie aby sa tam netlacili piloti s epp ktory patria do haly a maju svoju kategoriu.
Obrázek
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
SrAjni

#21 Příspěvek od SrAjni »

mne o nic nejde nvm jak semirovi. :) ja len vyjadrujem svoj slobodny nazor nic viac.
proste aky som mal z toho pocit neber to vazne proste som mal z toho taky pociT nemozem za to 8)
s3030150

#22 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:02, celkem upraveno 2 x.
SrAjni

#23 Příspěvek od SrAjni »

ja myslim ze k nim patris semir :wink:
hej hej viac menej si povedal to iste co si myslim aj ja.
Je to vec ktorou prejde kazdy...
Ja uz sa nevyjadrujem uz som povedal co som chcel,len ti drzim palce a vela trenuj.
:wink:
Dobru noc :D Sladke snicky ako ceresnicky :D:D 8)
s3030150

#24 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:56, celkem upraveno 3 x.
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Mirek12 »

mě se to moc líbylo, já to takhle nedovedu, takže dobréé pane!! muzika mě nevadila
s3030150

#26 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:42, celkem upraveno 1 x.
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Fuzzi »

semir píše:
Mirek12 píše:mě se to moc líbylo, já to takhle nedovedu, takže dobréé pane!! muzika mě nevadila

100 ludi 100 chuti, lietaj rok s akrobatmi a potom sa sem vrat ;-)

Omg mne tu ide dohovarat niekto kto uz len podla nazorov s normalnym akrobatom podla mna nikdy nelietal a nema o tom ani sajnu!!!(kopany vykrut nemusi byt tahany moze byt aj tlaceny blik ci este stale nezaplo?) Mozno si myslis ze si velky pan ak lietas s epp ale s tym vie dobre lietat aj 5 rocne decko. Dalsia vec ako ty mozes vediet ako sa to lietadlo sprava pilotoval si ho niekedy?. A ako mozes tvrdit a snazit sa ma presvedcit ze ja robim daco ine s rukami nez robim?

Kolko mas rockov moj priznaj sa typujem ti tak 15:D

Myslim ze tato sekcia je spravena aby sa tu mohli uverejnovat videa. Ak si lepsi pred ved sa rad sa pozriem.

No ake mas lietadlo ty ked si teda taky spickovy akrobaticky pilot. A preco uz davno nesutazis a uz si vsetko nevyhral sak to je brnkacka ako tvrdis.

Mas velke reci ale skutky ziadne. Za tym co si videl na videu je skryta drina a drina potom simulator drina a zase len drina. To co som zaletel na videu sa neda zaletiet len tak na pockanie. Za tym co si videl je skrytych vela driny a ty mi povies ze ja lietam chvilu?

Prepac ale si k smiechu.

toto bol moj posledny prispevok k teme nenecham do seba rypat velkohubym clovekom co sa len vytahuje ale nic nedokazal.....
Obrázek
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
SrAjni

#28 Příspěvek od SrAjni »

teraz neviem ci si to myslel na mna alebo na semira ,ale ja tu uz fakt koncim na manii nebavi ma to...kazdy ma pravo na svoj nazor a nechapem preco nas urazas...
Fakt mnat o nebavi sa hadat je to jak hadzat hrach o stenu.
Caute vsetci :(
s3030150

#29 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 16:59, celkem upraveno 3 x.
s3030150

#30 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Odpovědět

Zpět na „Download“