Detonační motor - rozdíly
- georg
- Kontaktovat uživatele:
Jako když naladíš a máš štěstí na kus tak šlape snad vše, ale já mám doma třeba 8 MVVS 2T a to je šílený, ale nězlomil jsem ještě hůl pujde do letadla, ale jestli nebude chodit jak mám tak na něj kašlu, to letadlo nechci při záletu zničit jen kvůli pitomímu motoru.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná
Vidíš, zrovna MVVS 8ccm jsem měl, šlapala jako hodinky, měl jsem ji v 3D akro ČERT, nikdy nezhasla dokud nedošlo palivo, při visení poslouchala precizně. Prostě bomba.
Juniora 2ccm žhavík jsem měl dva, opět super motory, poslouchaly na "slovo", nikdy s nima nebyl velký problém.
Ale dát je do DAKOTY vznešený a majestátný, dvě uřvaný brna se mi ktomu prostě nehoděj. Proto bych, přesto, že lítám až na jednu vyjímku pouze spalováky, volil raději elektriku.
Juniora 2ccm žhavík jsem měl dva, opět super motory, poslouchaly na "slovo", nikdy s nima nebyl velký problém.
Ale dát je do DAKOTY vznešený a majestátný, dvě uřvaný brna se mi ktomu prostě nehoděj. Proto bych, přesto, že lítám až na jednu vyjímku pouze spalováky, volil raději elektriku.
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
Ardo mas recht ja mel na svym prvnim modelu 2 juniora s tatou sme na nej postavili pluta od fary jeste podle planku kde byl nakreslenej jeste spagomatik vybavovac.... mno akorat na klasicky radio a tan taky chodil jako hodinky krasny prechody i volnobeh proste parada jen se to s temi malimi motory musi umet a toho Coxika malinkatyho mam taky ale jen ve sbirce je mi lito toho prcka nekam dat.

No hele, já mám Modelu Juniora 2 GFS - 2ccm žhavící. Musím říct, že je to zlatý a spolehlivý motor. Vlastně je nový, vyjel jsem asi 3/4 litru paliva za celý jeho život. Startování je dílo okamžiku, ale chce to cvik, potom je to na druhé protočení, startér nemám. Ještě neletěl. Přišroubuju si ho občas na prkýnko a vrčim si jen tak na zahradě. Má RC karbutátor - na plyn reaguje pěkně, nekucká, nedáví se....letos ho snad dostanu do vzduchu.
Ať to lítá.
Ať to lítá.