Detonační motor - rozdíly

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.

S čím létáte?

Hlavně se žhavíkama
22
96%
S detoňákama
1
4%

Celkem hlasů: 23

Zpráva
Autor
georg
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od georg »

Jako když naladíš a máš štěstí na kus tak šlape snad vše, ale já mám doma třeba 8 MVVS 2T a to je šílený, ale nězlomil jsem ještě hůl pujde do letadla, ale jestli nebude chodit jak mám tak na něj kašlu, to letadlo nechci při záletu zničit jen kvůli pitomímu motoru.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
hoblik
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od hoblik »

Vidíš, zrovna MVVS 8ccm jsem měl, šlapala jako hodinky, měl jsem ji v 3D akro ČERT, nikdy nezhasla dokud nedošlo palivo, při visení poslouchala precizně. Prostě bomba.
Juniora 2ccm žhavík jsem měl dva, opět super motory, poslouchaly na "slovo", nikdy s nima nebyl velký problém.
Ale dát je do DAKOTY vznešený a majestátný, dvě uřvaný brna se mi ktomu prostě nehoděj. Proto bych, přesto, že lítám až na jednu vyjímku pouze spalováky, volil raději elektriku.
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
DD
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od DD »

Ardo mas recht ja mel na svym prvnim modelu 2 juniora s tatou sme na nej postavili pluta od fary jeste podle planku kde byl nakreslenej jeste spagomatik vybavovac.... mno akorat na klasicky radio a tan taky chodil jako hodinky krasny prechody i volnobeh proste parada jen se to s temi malimi motory musi umet a toho Coxika malinkatyho mam taky ale jen ve sbirce je mi lito toho prcka nekam dat.
:)
Skimmer

#19 Příspěvek od Skimmer »

No hele, já mám Modelu Juniora 2 GFS - 2ccm žhavící. Musím říct, že je to zlatý a spolehlivý motor. Vlastně je nový, vyjel jsem asi 3/4 litru paliva za celý jeho život. Startování je dílo okamžiku, ale chce to cvik, potom je to na druhé protočení, startér nemám. Ještě neletěl. Přišroubuju si ho občas na prkýnko a vrčim si jen tak na zahradě. Má RC karbutátor - na plyn reaguje pěkně, nekucká, nedáví se....letos ho snad dostanu do vzduchu.

Ať to lítá.
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“