Musím souhlasit.V HK-450MT ho mám a jsem spokojenej.Programovat se dá kartou i vysílačkou a při mým poskakování se ani nezahřejedj_krata píše:Rajny píše:jenze on je docela problem sehnat ne upne drahej regulator z HC, kterej bude zvladat 50A, bude mit BEC a bude plne programovatelnej
myslim ze ani ne celkem dobrej do heli 450 je tento proc chces zrovna 50A ?
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... lue_Series)
Heli HK-450 z HC
No tak pokud to neni nakej drahej stroj (coz asi tezko kdyz hledas co nejlevnejsi regl) tak bych tam proste prsknul nakej ten SS a nazdar bazar, kdyz se nepretezujou tak chodi dobre.....na jeden sem dokonce lital zezacatku i ve vrtulniku
ale to je pak jednoduchy ze tohle vlakno ma 94 stran a nic tu nikdo nenajde kdyz se tu resi uplne vse
ale to je pak jednoduchy ze tohle vlakno ma 94 stran a nic tu nikdo nenajde kdyz se tu resi uplne vse
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Neštudoval jsem,v čem se liší černa řada od modrý,ale tady je máš i s poštovným v ceně. http://www.dealextreme.com/products.dx/category.814Rajny píše:neni to do vrtulnikusnad to nevadi, ze to resim tady, jen mi proste na HC chybi nejakej regulator 50-60A s BECem, kterej pujde poradne porgramovat a nebude stat 40 dolaru
nekde se resilo, ze ty Mystery jsou jen jinak polepeny Power HD, tak proc nemaj treba 50A a 60A?
Naposledy upravil(a) Black dne stř 16.12.2009 18:59, celkem upraveno 1 x.
Black píše:Neštudoval jsem,v čem se liší černa řada od modrý,ale tady je máš i s poštovným v ceně. http://www.dealextreme.com/products.dx/category.814
no nevim nevim, BEC current (max. A) - 0, to vypada jak kdyby byly bez BECu, jak modrej, tak cernej
jinak se vsem omlouvam, ze to resim tady
Co se týkák HXT900, tak by to asi měly být kopie Hitec HS55 a i když někdo tvrdí že jsou HXT lepší vychází nejspíš ze stejné konstrukce. Já mám teda ty HS55 a problém je třeba v převodech nejsou nic moc rychle se v nich udělají vůle, pak se vrtulník blbě drží ve visu, za další nemají asi úplně přesné potenciometry a tím pádem každé servo má trochu jiný průběh výchylky což má zase za následek nestabilitu.
Pokud chceš kvalitní motor tak někde skus poshánět Scorpion, stojí sice balík ale asi se to vyplatí, kamarád vyměnil v TRex 600 nějaký Turnigy za Škorpíka a letový čas se mu probloužil skoro o minutu a půl a baterky motor i regl byly po letu vlažné na rozdíl od lítání s čínským motorem. samozřejmě, že výkon byl i při sníženém odběru u Scorpiona lepší.
Pokud chceš kvalitní motor tak někde skus poshánět Scorpion, stojí sice balík ale asi se to vyplatí, kamarád vyměnil v TRex 600 nějaký Turnigy za Škorpíka a letový čas se mu probloužil skoro o minutu a půl a baterky motor i regl byly po letu vlažné na rozdíl od lítání s čínským motorem. samozřejmě, že výkon byl i při sníženém odběru u Scorpiona lepší.
nahoru může, dolů musí
ahoj, tak dnes mi prisel regulator o tom co tady pisate, hobyking heli series. a opravdu se neda programovat, karta se ani nerozsviti. a na vysiljde to taky nejde!:( tak nevim, uz se to nekomu podarilo? jinak facha v pohode!:) pomalej rozjezd a pri plnych otackach se ani nezahreje!:)
skoda ze nejde programovat!:)
jeste sem se chtel zeptat jestli nemate nekdo tu slinejsi verzi!:) tam by toho melo jit podle prilozeneho navodu programovat vic!:)
dyztak dejte vedet, raslik
skoda ze nejde programovat!:)
jeste sem se chtel zeptat jestli nemate nekdo tu slinejsi verzi!:) tam by toho melo jit podle prilozeneho navodu programovat vic!:)
dyztak dejte vedet, raslik
-
A2C
- Kontaktovat uživatele:
No ja som už viacmenej rozhodnutý pre ten Mystery má najlepšie výkony pre špičku resp vydrží najväčšiu špičku zo všetkých, programovať sa bude asi cez ovládač čo nevadí ale určite to nebudem robiť hneď. teraz hlavne čakám kým zas spadne dolár
a potom hor sa na nákupy
a potom hor sa na nákupy
Turingy 9X - 2,4GHz (Corona)
Chytili ma coptery :)
Chytili ma coptery :)
A2C píše:No ja som už viacmenej rozhodnutý pre ten Mystery má najlepšie výkony pre špičku resp vydrží najväčšiu špičku zo všetkých, programovať sa bude asi cez ovládač čo nevadí ale určite to nebudem robiť hneď. teraz hlavne čakám kým zas spadne dolár
a potom hor sa na nákupy
Mystery se přes vysílač programovat daj, je to docela dobře popsaný v manuálu psaném (na Ťamany) poměrně dost anglicky
samozřejmě to není tak pohodlné, jako přes kartu, ale zase mají větší množství nastavitelných parametrůnežli je standard jako např. Turnigy.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
co myslite, budu tieto Ball Linky z Rexa Pro verzie sediet na hk450 a copterx???
http://www.miracle-mart.com/store/index ... ts_id=3421
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
Angusss píše:Ahoj, dovolte mi blbou otázku, jakým směrem se má točit zadní vrtulka?Směrem k čumáku nebo dozadu? Díky... hlavní rotor se mi točí podle směru hodinových ručiček a zadní vrtulka směrem k čumáku, točí se tedy jakoby proti sobě
Vrchní list od kabinky.Pokud jsem tě pochopil tak to máš špatně..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
HynX píše:co myslite, budu tieto Ball Linky z Rexa Pro verzie sediet na hk450 a copterx???
Vždyť tam je napsáno 450V2 takže budou..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
ËWRYBADY píše:Angusss píše:Ahoj, dovolte mi blbou otázku, jakým směrem se má točit zadní vrtulka?Směrem k čumáku nebo dozadu? Díky... hlavní rotor se mi točí podle směru hodinových ručiček a zadní vrtulka směrem k čumáku, točí se tedy jakoby proti sobě
Vrchní list od kabinky.Pokud jsem tě pochopil tak to máš špatně..
Hm, tak to se mi točí zadní vrtulka špatně... může to být špatným navléknutím gumy?Že bych jí dal na špatnou stranu?