Heli HK-450 z HC

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno

Co si o téhle heli myslíte?

Anketa končí za ned 15.02.2009 11:22

Nepovedený klon
2
13%
Jako vše ostatní,za málo peněz málo muziky
14
88%

Celkem hlasů: 16

Zpráva
Autor
Black
Kontaktovat uživatele:

#1411 Příspěvek od Black »

dj_krata píše:
Rajny píše:jenze on je docela problem sehnat ne upne drahej regulator z HC, kterej bude zvladat 50A, bude mit BEC a bude plne programovatelnej

myslim ze ani ne celkem dobrej do heli 450 je tento proc chces zrovna 50A ?

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... lue_Series)
Musím souhlasit.V HK-450MT ho mám a jsem spokojenej.Programovat se dá kartou i vysílačkou a při mým poskakování se ani nezahřeje :wink:
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#1412 Příspěvek od Ladul »

No tak pokud to neni nakej drahej stroj (coz asi tezko kdyz hledas co nejlevnejsi regl) tak bych tam proste prsknul nakej ten SS a nazdar bazar, kdyz se nepretezujou tak chodi dobre.....na jeden sem dokonce lital zezacatku i ve vrtulniku

ale to je pak jednoduchy ze tohle vlakno ma 94 stran a nic tu nikdo nenajde kdyz se tu resi uplne vse :evil:
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Black
Kontaktovat uživatele:

#1413 Příspěvek od Black »

Rajny píše:neni to do vrtulniku :-) snad to nevadi, ze to resim tady, jen mi proste na HC chybi nejakej regulator 50-60A s BECem, kterej pujde poradne porgramovat a nebude stat 40 dolaru

nekde se resilo, ze ty Mystery jsou jen jinak polepeny Power HD, tak proc nemaj treba 50A a 60A? :-)
Neštudoval jsem,v čem se liší černa řada od modrý,ale tady je máš i s poštovným v ceně. http://www.dealextreme.com/products.dx/category.814
Naposledy upravil(a) Black dne stř 16.12.2009 18:59, celkem upraveno 1 x.
A2C
Kontaktovat uživatele:

#1414 Příspěvek od A2C »

tak teraz už v tom mám úplný zmätok :) , aj keď ten HK nebudem kupovať tak stále mám na výber z 3och čo sa tu spomínajú
Turingy 9X - 2,4GHz (Corona)
Chytili ma coptery :)
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#1415 Příspěvek od Rajny »

Black píše:Neštudoval jsem,v čem se liší černa řada od modrý,ale tady je máš i s poštovným v ceně. http://www.dealextreme.com/products.dx/category.814

no nevim nevim, BEC current (max. A) - 0, to vypada jak kdyby byly bez BECu, jak modrej, tak cernej

jinak se vsem omlouvam, ze to resim tady
Zbynass1

#1416 Příspěvek od Zbynass1 »

Co se týkák HXT900, tak by to asi měly být kopie Hitec HS55 a i když někdo tvrdí že jsou HXT lepší vychází nejspíš ze stejné konstrukce. Já mám teda ty HS55 a problém je třeba v převodech nejsou nic moc rychle se v nich udělají vůle, pak se vrtulník blbě drží ve visu, za další nemají asi úplně přesné potenciometry a tím pádem každé servo má trochu jiný průběh výchylky což má zase za následek nestabilitu.

Pokud chceš kvalitní motor tak někde skus poshánět Scorpion, stojí sice balík ale asi se to vyplatí, kamarád vyměnil v TRex 600 nějaký Turnigy za Škorpíka a letový čas se mu probloužil skoro o minutu a půl a baterky motor i regl byly po letu vlažné na rozdíl od lítání s čínským motorem. samozřejmě, že výkon byl i při sníženém odběru u Scorpiona lepší.
nahoru může, dolů musí
lesar

#1417 Příspěvek od lesar »

ahoj, tak dnes mi prisel regulator o tom co tady pisate, hobyking heli series. a opravdu se neda programovat, karta se ani nerozsviti. a na vysiljde to taky nejde!:( tak nevim, uz se to nekomu podarilo? jinak facha v pohode!:) pomalej rozjezd a pri plnych otackach se ani nezahreje!:)
skoda ze nejde programovat!:)
jeste sem se chtel zeptat jestli nemate nekdo tu slinejsi verzi!:) tam by toho melo jit podle prilozeneho navodu programovat vic!:)
dyztak dejte vedet, raslik
martinre
Kontaktovat uživatele:

#1418 Příspěvek od martinre »

Tenhle regulator mam taky, zatim jsem nemel cas heli davat dohromady a zkouset ho. Da se teda pouzit ikdyz nejde programovat? nebo je neco nutnyho nastavit a proto je k nepouziti. Lital ste s nim nekdo? Urcite casem koupim lepsi, ale rikal jsem za $11 no nekup to:) Dik
A2C
Kontaktovat uživatele:

#1419 Příspěvek od A2C »

No ja som už viacmenej rozhodnutý pre ten Mystery má najlepšie výkony pre špičku resp vydrží najväčšiu špičku zo všetkých, programovať sa bude asi cez ovládač čo nevadí ale určite to nebudem robiť hneď. teraz hlavne čakám kým zas spadne dolár
a potom hor sa na nákupy :twisted:
Turingy 9X - 2,4GHz (Corona)
Chytili ma coptery :)
Jiri

#1420 Příspěvek od Jiri »

A2C píše:No ja som už viacmenej rozhodnutý pre ten Mystery má najlepšie výkony pre špičku resp vydrží najväčšiu špičku zo všetkých, programovať sa bude asi cez ovládač čo nevadí ale určite to nebudem robiť hneď. teraz hlavne čakám kým zas spadne dolár
a potom hor sa na nákupy :twisted:

Mystery se přes vysílač programovat daj, je to docela dobře popsaný v manuálu psaném (na Ťamany) poměrně dost anglicky :-).
samozřejmě to není tak pohodlné, jako přes kartu, ale zase mají větší množství nastavitelných parametrůnežli je standard jako např. Turnigy.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
HynX
Kontaktovat uživatele:

#1421 Příspěvek od HynX »

co myslite, budu tieto Ball Linky z Rexa Pro verzie sediet na hk450 a copterx???

http://www.miracle-mart.com/store/index ... ts_id=3421
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
Angusss

#1422 Příspěvek od Angusss »

Ahoj, dovolte mi blbou otázku, jakým směrem se má točit zadní vrtulka?Směrem k čumáku nebo dozadu? Díky... hlavní rotor se mi točí podle směru hodinových ručiček a zadní vrtulka směrem k čumáku, točí se tedy jakoby proti sobě
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#1423 Příspěvek od ËWRYBADY »

Angusss píše:Ahoj, dovolte mi blbou otázku, jakým směrem se má točit zadní vrtulka?Směrem k čumáku nebo dozadu? Díky... hlavní rotor se mi točí podle směru hodinových ručiček a zadní vrtulka směrem k čumáku, točí se tedy jakoby proti sobě

Vrchní list od kabinky.Pokud jsem tě pochopil tak to máš špatně..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#1424 Příspěvek od ËWRYBADY »

HynX píše:co myslite, budu tieto Ball Linky z Rexa Pro verzie sediet na hk450 a copterx???

http://www.miracle-mart.com/store/index ... ts_id=3421

Vždyť tam je napsáno 450V2 takže budou..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Angusss

#1425 Příspěvek od Angusss »

ËWRYBADY píše:
Angusss píše:Ahoj, dovolte mi blbou otázku, jakým směrem se má točit zadní vrtulka?Směrem k čumáku nebo dozadu? Díky... hlavní rotor se mi točí podle směru hodinových ručiček a zadní vrtulka směrem k čumáku, točí se tedy jakoby proti sobě

Vrchní list od kabinky.Pokud jsem tě pochopil tak to máš špatně..

Hm, tak to se mi točí zadní vrtulka špatně... může to být špatným navléknutím gumy?Že bych jí dal na špatnou stranu?
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“